Uitnodiging Businesswedstrijd 2 oktober

Programmaaanmelden

Businesswedstrijd 2 oktober

Beste businessclubleden

Op 2 oktober nodigen wij je graag uit voor de businesswedstrijd op Landgoed Bleijenebeek! Je bent van harte welkom om deze  wedstrijd mee te spelen. Het belooft weer een gezellige dag te worden.

Het progamma:

11:15 – 11:45 uur       : Ontvangst op het parkeerterrein, jullie ontvangen een koffie/thee en lunchpakket

12:00 – 17:00 uur       : Start shotgun op de Championship Course incl. baancatering

17:00 – 18:00 uur       : Borrel inclusief borrelhapjes

18:00 uur                   : Prijsuitreiking 

18:30 uur                   : Diner

Per bedrijfslid mag je één invité uitnodigen. Jouw invité heeft minimaal een baanpermissie nodig voor deelname aan de wedstrijd. Indien je zelf niet mee kan spelen kan je twee gasten uitnodigen welke jouw bedrijf vertegenwoordigen. Ontvangst, lunchpakket, baancatering en borrelgarnituur wordt je aangeboden.

Na afloop van de wedstrijd stelt ons restaurant je in de gelegenheid om, bij vooraanmelding, deel te nemen aan een heerlijk seizoensbuffet in het restaurant voor 27,00 per persoon.
Graag vernemen wij vooraf of je aanwezig bent voor het diner

 

 

 

Aanmelden!

Door op de 'verzend' knop te drukken, ga je ermee akkoord dat jouw persoonlijke gegevens worden verwerkt en gebruikt door Landgoed Bleijenbeek (Verplicht)

Door op de 'verzend' knop te drukken, ga je ermee akkoord dat uw persoonlijke gegevens worden verwerkt en gebruikt door Landgoed Bleijenbeek (Verplicht)

Mocht je Landgoed Bleijenbeek komen bezoeken en uit de richting van Gennep of Boxmeer komen. Houdt rekening met extra reistijd i.v.m. werkzaamheden aan de N271 (ter hoogte van Heijen) de komende maanden.