Golfen – dineren – live muziek

Uw ronde golf combineren met een gezellig avondje uit? Vanaf 5 mei organiseren wij iedere eerste en derde zaterdag van de maand een gezellige Grill & Chill avond in ons restaurant! Tijdens deze avonden kunt u vanaf 18:00 uur aansluiten in ons restaurant voor sfeervolle live muziek van lokale muzikanten en heerlijke seizoensgerechten van de grill!

Boek het Golf & Chill arrangement!

Uiteraard kunt u deze gezellig Grill & Chill avonden combineren met een greenfee arrangement op Landgoed Bleijenbeek: golfen, dineren en genieten van live muziek dus! Het Golf & Chill arrangement bedraagt € 83,00 en is inclusief koffie, Limburgse vlaai, greenfee 18 holes CC, één consumptie en toegang tot onze Grill & Chill

Reserveren? Dat kan voor de volgende data!

 

5-mei
19-mei  Vol!
2-jun
16-jun
7-jul
21-jul
4-aug
18-aug
1-sep  Vol!
15-sep
6-okt
20-okt

De Grill & Chill avonden worden ook op Landgoed Welderen, Elst georganiseerd op de tweede en vierde zaterdag van de maand vanaf mei! Voor meer informatie kunt u hier terecht.

U kunt een starttijd reserveren via ons starttijdenreserveringssysteem, via receptie@bleijenbeek.nl of via 0485-530084.

Jouw mening is goud waard!

 

Enquête

  Jouw mening is goud waard. En daarom zouden we het waarderen als je 10 minuutjes de tijd wilt nemen om deze enquête in te vullen en ons voor volgend jaar op weg te helpen.

Onder de deelnemers van de enquête verloten we een cadeaubon.

Alvast bedankt!

Klik hier om de enquête in te vullen