JEUGD


Leer golfen op Landgoed Bleijenbeek

Uiteraard zijn jongeren ook bij ons van harte welkom om kennis te maken met de golfsport. Jongeren zijn altijd welkom om een les te volgen, samen met de ouders/verzorgers of alleen!

Terug naar golfschool

Leren golfen in een lesarrangement

Samen met je vader of moeder, kinderen gratis.

Neem je als ouder/verzorger een lesarrangement af, dan kan per ouder/verzorger 1 kind gratis deelnemen aan dit arrangement. Elk volgend kind betaalt de helft van de kosten van het lesarrangement. Naast het volgen van een lesarrangement kan je kind ook direct lid worden. Bekijk hier de lidmaatschappen voor jeugd.

Leren golfen met privélessen

Wenst je kind een aantal privélessen te volgen dan kun je gebruik maken van de gereduceerde tarieven voor de jeugd. De kosten hiervan bedragen €15,00 per half uur les. Er kunnen maximaal 2 kinderen aan de les meedoen.

Je kunt de lessen reserveren via de online lesagenda.

Leren golfen met de groepslessen voor jeugd

Voor jongeren organiseren wij speciale groepslessen, zodat kinderen in een leuke groep, met leeftijdsgenootjes, spelenderwijs het golfspel onder de knie krijgen. Je kunt het jeugdles-schema van 2018 bekijken via deze link.

Mocht je Landgoed Bleijenbeek komen bezoeken en uit de richting van Gennep of Boxmeer komen. Houdt rekening met extra reistijd i.v.m. werkzaamheden aan de N271 (ter hoogte van Heijen) de komende maanden.