Welkom op Landgoed Welderen

Wij wensen je een fijn verblijf op onze locatie, waar je niet alleen welkom bent als golfer maar ook van harte uitgenodigd wordt om na een rondje fietsen of wandelen te genieten van een kop koffie met een stukje vlaai, lunch, lekkere borrel of diner. Wist je dat u ook je verjaardag, jubileum, receptie, productpresentatie of bedrijfsfeest in Parkrestaurant Lingezegen kunt laten plaatsvinden? Hierbij kun je gebruik maken van het (overdekte) terras, onze Vergaderzaal, maar ook tal van activiteiten kunnen jouw feest tot een geslaagde dag en avond maken.

Wij denken graag met je mee!

Welkom op Landgoed Welderen

Wij wensen je een fijn verblijf op onze locatie, waar je niet alleen welkom bent als golfer maar ook van harte uitgenodigd wordt om na een rondje fietsen of wandelen te genieten van een kop koffie met een stukje vlaai, lunch, lekkere borrel of diner.

Wist je dat u ook je verjaardag, jubileum, receptie, productpresentatie of bedrijfsfeest in Parkrestaurant Lingezegen kunt laten plaatsvinden?

Hierbij kun je gebruik maken van het (overdekte) terras, onze Vergaderzaal, maar ook tal van activiteiten kunnen jouw feest tot een geslaagde dag en avond maken.

Wij denken graag met je mee!

Landgoed Welderen

Landgoed Welderen

Mocht je Landgoed Bleijenbeek komen bezoeken en uit de richting van Gennep of Boxmeer komen. Houdt rekening met extra reistijd i.v.m. werkzaamheden aan de N271 (ter hoogte van Heijen) de komende maanden.