Welkom op Landgoed Welderen

Wij wensen je een fijn verblijf op onze locatie, waar je niet alleen welkom bent als golfer maar ook van harte uitgenodigd wordt om na een rondje fietsen of wandelen te genieten van een kop koffie met een stukje vlaai, lunch, lekkere borrel of diner. Wist je dat u ook je verjaardag, jubileum, receptie, productpresentatie of bedrijfsfeest in Parkrestaurant Lingezegen kunt laten plaatsvinden? Hierbij kun je gebruik maken van het (overdekte) terras, onze Vergaderzaal, maar ook tal van activiteiten kunnen jouw feest tot een geslaagde dag en avond maken.

Wij denken graag met je mee!

Welkom op Landgoed Welderen

Wij wensen je een fijn verblijf op onze locatie, waar je niet alleen welkom bent als golfer maar ook van harte uitgenodigd wordt om na een rondje fietsen of wandelen te genieten van een kop koffie met een stukje vlaai, lunch, lekkere borrel of diner.

Wist je dat u ook je verjaardag, jubileum, receptie, productpresentatie of bedrijfsfeest in Parkrestaurant Lingezegen kunt laten plaatsvinden?

Hierbij kun je gebruik maken van het (overdekte) terras, onze Vergaderzaal, maar ook tal van activiteiten kunnen jouw feest tot een geslaagde dag en avond maken.

Wij denken graag met je mee!

Landgoed Welderen

Landgoed Welderen

Update 18 november - 13:00 uur

Helaas is onze horeca en zijn de kleedkamers voorlopig nog gesloten.

De golfbaan en golfschool blijven geopend. Flights van 4 personen is weer toegestaan.

Openingstijden receptie, toiletten in clubhuis

maandag t/m zondag 08.30 - ca. 16.45 uur

Let op: de lockerruimtes sluiten om 17.15uur.