Ontdek de golfsport!

BROCHUREBoek hier uw les

GOLFLESSEN VOLGEN BIJ GOLFSCHOOL LIMBURG?

De golfsport is leerzaam, interessant en bovenal leuk. Je daagt jezelf uit op een nieuwe manier en geniet van de buitenlucht en de natuur terwijl je jezelf verdiept in de golfsport en je nieuwe hobby.

Begin je net met golfen, of wil je je handicap verlagen? Dan adviseren wij je ten zeerste om golflessen te nemen om te voorkomen dat je jezelf een verkeerde techniek aanleert. De golfschool bied je kwaliteits- les- en oefenfaciliteiten, maar staat bovenal voor plezier in het spel.

De golfschool beschikt over één korte baan (Pitch- en Puttbaan) en één langere baan (9 holes Par 3-4 baan), maar je kunt ook diverse masterclasses volgen op de Championship Course (18 holes). Tevens kun je zelf (of onder begeleiding) oefenen op de driving range en de diverse oefen greens om uw korte spel te kunnen verbeteren.

Golfschool LIMBURG werkt met het 9-stappenplan waardoor je gelijk na één les kunt spelen op de diverse golfbanen. Tevens organiseert de golfschool ook regelmatig fun-wedstrijdjes waar je al direct aan mee kunt doen. Hierbij staan plezier, leren en ontmoeten voorop!

 

Een kennismakingsclinic volgen?

Bent je nieuw binnen de golfwereld en ben je benieuwd of golfen wel iets voor je is? Wij snappen dat je de sport eerst wilt uitproberen voordat je ervoor kiest om vaker te gaan golfen of voordat je wellicht clublid wordt. Speciaal voor jou hebben wij een kennismakingsclinic beschikbaar gesteld bij Golfschool Limburg. In deze drie uur durende kennismakingsclinic krijg je een eerste indruk van de sport en krijg je uiteraard de benodigde uitleg en de basis van het golfen mee. Uiteraard krijg je tijdens de clinic ook uitgebreid de gelegenheid om vragen te stellen aan de golfprofessional.

Programma kennismakingsclinic

  • 1,5 uur uitleg van de 3 belangrijkste slagen, swingen, chippen en het putten
  • 1 uur het geleerde in praktijk brengen op de golfbaan, u gaat zelf een aantal holes op de baan spelen
  • 0,5 uur presentatie in het clubhuis over de verschillende mogelijkheden die de golfschool u heeft te bieden

Kosten voor de kennismakingsclinic bedragen € 25,- p.p.

Op dit moment zijn er vanwege de winterperiode geen cursussen ingepland. Indien je een kennismakingsclinic wilt volgen neem  dan contact met ons op. Wij plannen dan in overleg met jou een geschikt moment in.

 

 

Wat is het 9 – stappenplan?

Het 9 – stappenplan is een golfvaardigheidstraject dat is opgedeeld in 9 handicapcategorieën (stappen). Binnen deze stappen staat het ontwikkelen van de vaardigheid, het vergroten van de succesbeleving en het speelplezier voorop. Om te bepalen in welke stap de golfer terecht komt worden nauwkeurig de minimale vaardigheden getest in samenwerking met een golfprofessional.

Het 9 – stappenplan staat garant voor plezier. Je speelt direct bij aanvang van stap 1 op onze Par 3 – 4 baan. Na stap 1 heb je baanpermissie om op de 18 – holes golfbaan te spelen. Na stap 1 en stap 2 ben je in het bezit van handicap 54.

Onderstaand zie je het 9-stappenplan schematisch weergeven. Tevens vind je in de brochure de tarieven en verdere uitleg van het stappenplan terug.

 

download de golfschool brochure voor de tarieven en meer informatie

De Championship Course, Par 3/4 en de Pitch en Putt zijn weer geopend.

De lockers zijn geopend van 8.30- 17.30uur

De receptie is geopend van 8.30 tot +/- 16.00uur