Golfevenement voor singles op Bleijenbeek

Op zondag 24 september is Landgoed Bleijenbeek gastbaan voor een evenement van SingleGolfers.nl
Doelgroep voor dit gezellige en sportieve evenement zijn alleenstaanden en sportsingles (de partner speelt geen golf). SingleGolfers.nl organiseert reizen en evenementen in Nederland en Europa speciaal bedoeld voor singles.

De golfdag is inclusief een gezellig diner aansluitend aan de wedstrijd. Inschrijven kan via de website van SingleGolfers.nl: www.singlegolfers.nl/kalender
Wie zich nu inschrijft ontvangt twee maanden vrijblijvend het lidmaatschap van SingleGolfers.nl op proef, de leukste golfclub voor singles! Alle single golfers ongeacht leeftijd en handicap zijn welkom deel te nemen aan dit leuke en ongedwongen evenement.

SingleGolfers.nl organiseert, exclusief voor leden, reizen en evenementen in Nederland en Europa. Via de online community kunnen leden elkaar op basis van een opgegeven profiel online ontmoeten en een (golf)afspraak maken. Dit alles onder het motto: “Golf speel je tegen jezelf maar het is veel leuker in goed gezelschap”.

Voor meer informatie over het lidmaatschap van SingleGolfers.nl en inschrijving voor de wedstrijd: www.singlegolfers.nl.

Facebook

Zondag 24 september op onze golfbaan een evenement speciaal voor singles!
SingleGolfers.nl organiseert een gezellige wedstrijd voor singles en sportsingles (d.w.z. de partner golft niet).
Bij aanmelding ontvang je tevens 2 maanden vrijblijvend het SingleGolfers.nl lidmaatschap. Voor meer informatie en aanmelden: www.singlegolfers.nl/kalender