De meeste van jullie hebben alweer een balletje mogen slaan op onze baan. Wij zijn heel blij dat we iedereen konden ontvangen de afgelopen dagen.  Jullie zijn allemaal even vrolijk dat er weer gegolfd mag worden. Gelukkig blijkt dat golfen net als fietsen is, je verleert het niet.

Het reserveren van starttijden loopt erg goed en iedereen houdt zich hier ook netjes aan. Om deze reden was het ook al mogelijk om vanaf afgelopen dinsdag onze 18 holes Championship Course te openen.

Een kopje koffie tussendoor, een biertje of wijntje tijdens het golfen of een soepje mee naar huis. Dit alles kan onze take-away voor jullie regelen. Zij zitten van 09.00 tot 17.00 uur bij onze ingang van clubgebouw.

Ook gaat het klussen voorlopig nog gewoon door en zijn wij ook druk met de voorbereiding om ons restaurant/terras weer te open op 1 juni. Hier volgt spoedig meer over.

Ten slotte willen wij jullie allemaal bedanken voor jullie geduld en begrip voor de tijdelijke regels die wij op dit moment moeten hanteren.

En trouwens hebben jullie de weervoorspelling van aankomende week al gezien? Als wij het zo zien ideaal golf weer!

Tot snel en veel golf plezier!