Business & Leisure combineren

Sportieve uitjesFeestlocatie

Een bedrijfsuitje organiseren?

Samen met uw collega’s of relaties een succesvolle periode op het werk afsluiten? Een uitje organiseren dat in het teken staat van teambuilding? Of een gezellig samenzijn met uw collega’s buiten de werkvloer om? Veel bedrijven gingen u al voor en organiseerden hun bedrijfsuitjes al op Landgoed Bleijenbeek.

Golfbaan Landgoed Bleijenbeek is de perfecte locatie voor vele personeelsuitjes. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een sportief uitje op het landgoed, waarbij uiteraard de golfsport voorop staat. De mogelijkheden voor sportieve uitjes op de golfbaan zijn eindeloos. U kunt bijvoorbeeld een gehele golfdag organiseren, of wellicht gaan voor een ontspannen en kortere activiteit als Supagolf. Tevens kunt u gebruik maken van onze prachtige omgeving en een mooie wandeling of fietstocht afleggen met uw collega’s.

Bent u op zoek naar een locatie voor uw feest, voor een etentje of voor een borrel, dan stellen wij u graag voor aan ons Paviljoen Bleijenbeek. Een knus, gezellig restaurant, inclusief uitgestrekt terras, met een prachtig uitzicht over Landgoed Bleijenbeek en Nationaal Park de Maasduinen. In het restaurant kunt u er voor kiezen om een gezellig hapje te komen eten tijdens de lunch of het diner, of kunt u voor een uitgebreidere optie gaan als een drie-gangenmenu of zelfs een buffet!

Mocht u uw bedrijfsuitje willen plannen in combinatie met een vergadering of een workshop stelt Landgoed Bleijenbeek graag een van haar vergaderzalen voor u beschikbaar.

Samen met ons horeca- en sales team zorgen wij ervoor dat uw bedrijfsfeest een fantastische aangelegenheid wordt en een evenement waar u en uw collega’s nog lang over zullen praten!

Attentie!

Deze week zijn er op onze Championship Course werkzaamheden aan de fairways. De komende dagen gaat een extern team schudfrezen (beluchten). 

U wordt deze dagen gecompenseerd met 20% korting op het geldende tarief voor de Championship Course.

Onze excuses voor het eventuele ongemak.