Business & Leisure combineren

Sportieve uitjesFeestlocatie

Een bedrijfsuitje organiseren?

Samen met je collega’s of relaties een succesvolle periode op het werk afsluiten? Een uitje organiseren dat in het teken staat van teambuilding? Of gezellig samen zijn met je collega’s buiten de werkvloer om? Veel bedrijven gingen je al voor en organiseerden hun bedrijfsuitjes op Landgoed Bleijenbeek.

Personeelsuitjes

Golfbaan Landgoed Bleijenbeek is de perfecte locatie voor vele personeelsuitjes. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een sportief uitje op het landgoed. De mogelijkheden voor sportieve uitjes op de golfbaan zijn eindeloos. Je kunt bijvoorbeeld een hele golfdag organiseren, of gaan voor een ontspannen en kortere activiteit als spelen op onze pitch en puttbaan. Tevens kun je onze prachtige omgeving ontdekken en een mooie wandeling of fietstocht afleggen met je collega’s.

Personeelsfeestjes en borrels

Ben je op zoek naar een locatie voor je feest, voor een etentje of voor een borrel, dan stellen wij je graag voor aan Paviljoen Bleijenbeek. Een gezellig restaurant, inclusief uitgestrekt terras, met een prachtig uitzicht over Landgoed Bleijenbeek en Nationaal Park de Maasduinen. In het restaurant kun je er voor kiezen om een gezellig hapje te komen eten tijdens de lunch of het diner, of genieten van een driegangenmenu of buffet.

Mocht je jouw bedrijfsuitje willen plannen in combinatie met een vergadering of een workshop stelt Landgoed Bleijenbeek graag een van haar vergaderzalen voor je beschikbaar.

Samen met ons horeca- en salesteam zorgen wij ervoor dat jouw bedrijfsfeest een fantastische aangelegenheid wordt en een evenement waar jij en je collega’s nog lang over zullen praten!

Wil je de opties bespreken en onze standaard tarieven ontvangen? Dan kun je contact opnemen met onze eventsafdeling via m.vanoijen@bleijenbeek.nl