Business & Leisure combineren

Sportieve uitjesFeestlocatie

Een bedrijfsuitje organiseren?

Samen met uw collega’s of relaties een succesvolle periode op het werk afsluiten? Een uitje organiseren dat in het teken staat van teambuilding? Of gezellig samen zijn met uw collega’s buiten de werkvloer om? Veel bedrijven gingen u al voor en organiseerden hun bedrijfsuitjes op Landgoed Bleijenbeek.

Personeelsuitjes

Golfbaan Landgoed Bleijenbeek is de perfecte locatie voor vele personeelsuitjes. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een sportief uitje op het landgoed. De mogelijkheden voor sportieve uitjes op de golfbaan zijn eindeloos. U kunt bijvoorbeeld een hele golfdag organiseren, of gaan voor een ontspannen en kortere activiteit als Supagolf. Tevens kunt u onze prachtige omgeving ontdekken en een mooie wandeling of fietstocht afleggen met uw collega’s.

Personeelsfeestjes en borrels

Bent u op zoek naar een locatie voor uw feest, voor een etentje of voor een borrel, dan stellen wij u graag voor aan Paviljoen Bleijenbeek. Een gezellig restaurant, inclusief uitgestrekt terras, met een prachtig uitzicht over Landgoed Bleijenbeek en Nationaal Park de Maasduinen. In het restaurant kunt u er voor kiezen om een gezellig hapje te komen eten tijdens de lunch of het diner, of genieten van een driegangenmenu of buffet!

Mocht u uw bedrijfsuitje willen plannen in combinatie met een vergadering of een workshop stelt Landgoed Bleijenbeek graag een van haar vergaderzalen voor u beschikbaar.

Samen met ons horeca- en salesteam zorgen wij ervoor dat uw bedrijfsfeest een fantastische aangelegenheid wordt en een evenement waar u en uw collega’s nog lang over zullen praten!

Wilt u de opties bespreken en onze standaard tarieven ontvangen? Dan kunt u contact opnemen met onze eventsafdeling via m.vanoijen@bleijenbeek.nl