Gezellig eten, drinken en borrelen

Hier ingevoerde inhoud verschijnt onder de sub-koptekst.

Restaurant

Uit eten in de omgeving van Boxmeer, Cuijk of Venray? Aan de rand van Landgoed Bleijenbeek te Afferden vindt u Paviljoen Bleijenbeek. Een prachtig, ruimtelijk en open restaurant met een groots terras vanaf waar u een betoverend uitzicht heeft over het landgoed.

U bent altijd welkom in ons restaurant om te genieten van het uitzicht, een heerlijke lunch, borrelgarnituur of diner of uiteraard een drankje. In de zomer bieden wij u een uitgebreid drie gangenmenu, passend bij het seizoen. Mocht u minder tijd hebben en iets kleins willen eten, kunt u ook kiezen voor een van onze daggerechten of plategerechten. In de winter (november tot maart) bieden wij u een heerlijke uitgebreide lunch- en borrelkaart en plategerechten.

Tevens is het restaurant beschikbaar als feestlocatie voor zowel grote als kleine partijen. Samen met het keukenteam kunnen we een prachtig feest voor u voorbereiden, inclusief buffet, een speciaal samengesteld menu of diverse borrelgarnituren.

Ons restaurant is toegankelijk voor minder validen. Indien iemand van uw gezelschap slecht ter been is kunt u dit aangeven bij de receptie. Wij zorgen er dan voor dat iemand van ons personeel u met een golfbuggy naar het terras brengt. De toiletten van de horeca begeven zich op dezelfde verdieping als het restaurant – hier kunt u dan tevens zonder problemen gebruik van maken.

Honden zijn welkom.

Bekijk hier de openingstijden

Sporten en eten

Uiteraard kunt u ervoor kiezen om na een sportieve dag op de golfbaan plaats te nemen in ons restaurant om een gezellig hapje te eten met uw medespelers. Een etentje in het restaurant geeft u net dat éxtra beetje gezelligheid en maakt uw dagje uit helemaal compleet. Een dagje ‘golfen en eten’ is bij Golfbaan Landgoed Bleijenbeek makkelijk te combineren door het aantal diverse golf-arrangementen die wij u bieden. De arrangementen van Landgoed Bleijenbeek kunt u via onderstaande link bekijken.

Tevens kunt u voordat u de golfbaan op gaat genieten van een lunch in het restaurant. Mocht u iets minder tijd hebben kunnen wij voor u een lunchpakketje klaarmaken en aan u meegeven, zodat u tijdens het golfen kunt lunchen.

Bekijk hier onze greenfee arrangementen – Golfen en dineren

Bekijk hier onze sportieve uitjes die u kunt combineren met een bezoekje aan ons paviljoen

Gezellig een hapje komen eten? Reserveer hier!

Wilt u reserveren op dezelfde dag als u langs wilt komen? Graag vragen wij u dan om te bellen voor een reservering

Hoe heeft u ons gevonden?
Social mediaGoogleAdvertentie/flyerVia vrienden/bekendenAnders

Ja ik blijf graag op de hoogte van nieuws en aanbiedingen via de nieuwsbrief

Door op de 'verzend' knop te drukken, gaat u ermee akkoord dat uw persoonlijke gegevens worden verwerkt en gebruikt door Landgoed Bleijenbeek (Verplicht)