Gezellig eten, drinken en borrelen

Restaurant

Uit eten in de omgeving van Boxmeer, Cuijk of Venray? Aan de rand van Landgoed Bleijenbeek te Afferden vind je Paviljoen Bleijenbeek. Een prachtig, ruimtelijk en open restaurant met een groots terras vanaf waar je een betoverend uitzicht heeft over het landgoed.

Je bent altijd welkom in ons restaurant om te genieten van het uitzicht, een heerlijke lunch, borrelgarnituur of diner of uiteraard een drankje. Mocht je minder tijd hebben en iets kleins willen eten, kunt u ook kiezen voor een van onze daggerechten of plategerechten. In de winter (november t/m maart) bieden wij je een heerlijke uitgebreide lunch- en borrelkaart en plategerechten.

Tevens is het restaurant beschikbaar als feestlocatie voor zowel grote als kleine partijen. Samen met het keukenteam kunnen we een prachtig feest voor je voorbereiden, inclusief buffet, een speciaal samengesteld menu of diverse borrelgarnituren.

Ons restaurant is toegankelijk voor minder validen. Indien iemand van jouw gezelschap slecht ter been is kun je dit aangeven bij de receptie. Wij zorgen er dan voor dat iemand van ons personeel u met een golfbuggy naar het terras brengt. De toiletten van de horeca begeven zich op dezelfde verdieping als het restaurant – hier kun je dan tevens zonder problemen gebruik van maken.

Honden zijn welkom.

Bekijk hier de openingstijden

Sporten en eten

Uiteraard kun je ervoor kiezen om na een sportieve dag op de golfbaan plaats te nemen in ons restaurant om een gezellig hapje te eten met je medespelers. Een etentje in het restaurant geeft je net dat éxtra beetje gezelligheid en maakt jouw dagje uit helemaal compleet. Een dagje ‘golfen en eten’ is bij Golfbaan Landgoed Bleijenbeek makkelijk te combineren door het aantal diverse golf-arrangementen die wij jou bieden. De arrangementen van Landgoed Bleijenbeek kun je via onderstaande link bekijken.

Tevens kun je voordat je de golfbaan op gaat genieten van een lunch in het restaurant. Mocht je iets minder tijd hebben kunnen wij voor jou een lunchpakketje klaarmaken en aan je meegeven, zodat je tijdens het golfen kunt lunchen.

Bekijk hier onze greenfee arrangementen – Golfen en dineren

Bekijk hier onze sportieve uitjes die je kunt combineren met een bezoekje aan ons paviljoen

Gezellig een hapje komen eten? Reserveer hier!

Let op: Wij vragen je ten alle tijden van te voren te reserveren voor een plek binnen in het restaurant. 

Als je op de dag zelf wilt reserveren, neem dan contact met ons op via 0485-530084

    Hoe heb je ons gevonden?
    Social mediaGoogleAdvertentie/flyerVia vrienden/bekendenAnders

    Ja ik blijf graag op de hoogte van nieuws en aanbiedingen via de nieuwsbrief

    Door op de 'verzend' knop te drukken, ga je ermee akkoord dat je persoonlijke gegevens worden verwerkt en gebruikt door Landgoed Bleijenbeek.