Gezellig eten, drinken en borrelen

Restaurant

Uit eten in Afferden? Aan de rand van Golfbaan Bleijenbeek vindt u Paviljoen Bleijenbeek. Een prachtig, ruimtelijk en open restaurant met een prachtig, groots terras vanaf waar u een wondermooi uitzicht heeft over de golfbaan en het landgoed. U bent altijd welkom in ons restaurant om te genieten van het uitzicht, een heerlijke lunch, borrelgarnituur of diner of uiteraard een drankje. In de zomer bieden wij u een uitgebreid drie gangenmenu, passend bij het seizoen. Mocht u minder tijd hebben en iets kleins willen eten, kunt u ook kiezen voor een van onze daggerechten of plategerechten.

Tevens is het restaurant beschikbaar als feestlocatie voor zowel grote als kleine partijen. Samen met het keukenteam kunnen we een prachtig feest voor u voorbereiden, inclusief buffet, een speciaal samengesteld menu of diverse borrelgarnituren.

Openingstijden

U kunt plaats nemen in het restaurant vanaf 8:00 ’s ochtends, tot ’s avonds laat. De keuken opent om 11:30 en sluit om 21:00. Met extreme weersomstandigheden kunnen de openingstijden afwijken.

Sporten en eten

Uiteraard kunt u ervoor kiezen om na een sportieve dag op de golfbaan plaats te nemen in ons restaurant om een gezellig hapje te eten met uw medespelers. Een etentje in het restaurant geeft u net dat éxtra beetje gezelligheid en maakt uw dagje uit helemaal compleet. Een dagje ‘golfen en eten’ is bij Golfbaan Landgoed Bleijenbeek makkelijk te combineren door het aantal diverse golf-arrangementen die wij u kunnen bieden. De arrangementen van Golfbaan Bleijenbeek kunt u via onderstaande link bekijken.

Tevens kunt u voordat u de baan op gaat om een ronde golf te spelen genieten van een lunch in het restaurant. Mocht u iets minder tijd hebben kunnen wij voor u een lunchpakketje klaarmaken en aan u meegeven, zodat u tijdens het golfen kunt lunchen.

Bekijk hier onze greenfee arrangementen – Golfen en dineren

Bekijk hier onze sportieve uitjes die u kunt combineren met een bezoekje aan ons paviljoen

Gezellig een hapje komen eten? Reserveer hier!