Gezellig eten, drinken en borrelen

Restaurant

Uit eten in de omgeving van Boxmeer, Cuijk of Venray? Aan de rand van Landgoed Bleijenbeek te Afferden vind je Paviljoen Bleijenbeek. Een prachtig, ruimtelijk en open restaurant met een groots terras vanaf waar je een betoverend uitzicht heeft over het landgoed.

Je bent altijd welkom in ons restaurant om te genieten van het uitzicht, een heerlijke lunch, borrelgarnituur of diner of uiteraard een drankje. In de zomer bieden wij je een uitgebreid drie gangenmenu, passend bij het seizoen. Mocht je minder tijd hebben en iets kleins willen eten, kunt u ook kiezen voor een van onze daggerechten of plategerechten. In de winter (november tot maart) bieden wij je een heerlijke uitgebreide lunch- en borrelkaart en plategerechten.

Tevens is het restaurant beschikbaar als feestlocatie voor zowel grote als kleine partijen. Samen met het keukenteam kunnen we een prachtig feest voor je voorbereiden, inclusief buffet, een speciaal samengesteld menu of diverse borrelgarnituren.

Ons restaurant is toegankelijk voor minder validen. Indien iemand van jouw gezelschap slecht ter been is kun je dit aangeven bij de receptie. Wij zorgen er dan voor dat iemand van ons personeel u met een golfbuggy naar het terras brengt. De toiletten van de horeca begeven zich op dezelfde verdieping als het restaurant – hier kun je dan tevens zonder problemen gebruik van maken.

Honden zijn welkom.

Bekijk hier de openingstijden

Sporten en eten

Uiteraard kun je ervoor kiezen om na een sportieve dag op de golfbaan plaats te nemen in ons restaurant om een gezellig hapje te eten met je medespelers. Een etentje in het restaurant geeft je net dat éxtra beetje gezelligheid en maakt jouw dagje uit helemaal compleet. Een dagje ‘golfen en eten’ is bij Golfbaan Landgoed Bleijenbeek makkelijk te combineren door het aantal diverse golf-arrangementen die wij jou bieden. De arrangementen van Landgoed Bleijenbeek kun je via onderstaande link bekijken.

Tevens kun je voordat je de golfbaan op gaat genieten van een lunch in het restaurant. Mocht je iets minder tijd hebben kunnen wij voor jou een lunchpakketje klaarmaken en aan je meegeven, zodat je tijdens het golfen kunt lunchen.

Bekijk hier onze greenfee arrangementen – Golfen en dineren

Bekijk hier onze sportieve uitjes die je kunt combineren met een bezoekje aan ons paviljoen

Gezellig een hapje komen eten? Reserveer hier!

Let op: het restaurant is in de winterperiode gesloten voor het diner, met uitzondering van groepen groter dan 20 personen.

Wil je reserveren op dezelfde dag als je langs wilt komen? Graag vragen wij je dan om te bellen voor een reservering

Hoe heb je ons gevonden?
Social mediaGoogleAdvertentie/flyerVia vrienden/bekendenAnders

Ja ik blijf graag op de hoogte van nieuws en aanbiedingen via de nieuwsbrief

Door op de 'verzend' knop te drukken, ga je ermee akkoord dat je persoonlijke gegevens worden verwerkt en gebruikt door Landgoed Bleijenbeek (Verplicht)

Update 31 maart 2020 – 20.00 uur

De noodmaatregelen om het Coronavirus te bestrijden zijn verlengd. 

Dit houdt in dat alles op onze golfbaan gesloten zal zijn t/m 28 april. 

Hopelijk kunnen wij vanaf woensdag 29 april onze deuren weer openen

Namens het volledige team van Golfbaan Landgoed Bleijenbeek hopen wij u dan in goede gezondheid te mogen ontvangen.