Op zoek naar een vergaderlocatie?

Bent u op zoek naar een vergaderlocatie in de nabije omgeving van Boxmeer, Nijmegen of Venray? Op Landgoed Bleijenbeek heeft u toegang tot twee vergaderzalen met de nodige faciliteiten zoals beamers, schrijfwaren en parkeerplekken. Landgoed Bleijenbeek biedt u een ongedwongen, inspirerende sfeer in een groene omgeving, waar u ongestoord uw ideeën met collega’s kunt uitwerken en kunt vergaderen.

Vergaderzalen

Landgoed Bleijenbeek beschikt over een grote vergaderruimte, die opgesplitst kan worden in twee vergaderzalen. De Martin Cuypers Vergaderzaal is een volledig ingerichte vergaderzaal inclusief privéterras, waar tot 60 personen samen kunnen komen. De vergaderzaal is ruim ingericht, beschikt over een beamer, grote tafels en comfortabele stoelen. Uiteraard heeft u de mogelijkheid om koffie, thee of fris te nuttigen tijdens uw bijeenkomst.

Restaurant

Het restaurant van Landgoed Bleijenbeek biedt plaats tot 200 personen. In het restaurant kunnen wij een deel voor u afzetten, zodat u in alle rust, in een ongedwongen sfeer een workshop of vergadering kunt organiseren. Tevens kunnen wij u en uw zakelijke gezelschap voldoende mogelijkheden bieden tot een lunch, diner, borrel of een bedrijfsfeest.,

Het restaurant is een rustgevende ruimte met een prachtig uitzicht over Golfbaan Landgoed Bleijenbeek en haar omringende natuur.

Business en leisure

Het combineren van business en leisure kent vel voordelen en dat faciliteren wij graag op Landgoed Bleijenbeek. Uiteraard is het mogelijk om uw bezoek aan een van onze vergaderzalen te combineren met een zakenlunch, diner, borrel of een golfarrangement. Wij kunnen u voorzien van een lunch of diner in de vergaderzaal, zodat u ongestoord verder kunt gaan met uw bespreking of u kunt achteraf plaats nemen in het restaurant van Paviljoen Bleijenbeek of op het terras.

Wellicht wilt u graag uw bijeenkomst afsluiten met een bijzonder restaurant bezoek. Een uitgelezen kans om te netwerken en uw collega’s/partners op een ontspannen manier te spreken. In samenspraak met het keukenteam kunt u ervoor kiezen om een buffet te organiseren, een selectie aan borrelplateautjes samen te stellen of een uitgebreid menu te serveren.

Tevens kunt u uw bezoek koppelen met een bezoek aan de golfbaan. Zo kunnen we een clinic, een golfdag, een golfles of een golfarrangement voor u samenstellen.

De mogelijkheden zijn eindeloos! Uiteraard kunt u altijd informeren naar de mogelijkheden viam.vanoijen@bleijenbeek.nl of door telefonisch contact op te nemen via 0485-530084.

Prijzen Martin Cuypers vergaderzaal Prijzen
Zaal 1 maximaal 60 personen
Dagdeel€ 135,00 (exl. 21% BTW)
Hele dag€ 240,00 (exl. 21% BTW)
Zaal 2 maximaal 15 personen
Dagdeel€ 65,00 (exl. 21% BTW)
Hele dag€ 105,00 (exl. 21% BTW)
Consumpties
Koffie-arrangement 4 uur*€ 12,00 p.p.
Koffie-arrangement 8 uur*€ 20,00 p.p.
Fles mineraal water€ 5,50
Lunch v.a.€ 12,50
Audiovisuele middelen
Beamer (excl. laptop)€ 37,50 (exl. 21% BTW)
ProjectieschermAanwezig
FlipoverAanwezig

Neem contact op

10 + 4 =

Ik help u graag! Neem contact met mij op via:

0485-530084 of m.vanoijen@bleijenbeek.nl of door middel van het contactformulier

Graag tot snel, groet Maud