Inspireer, deel & creëer

Op zoek naar een vergaderlocatie?

Bent u op zoek naar een vergaderlocatie in de regio van Boxmeer, Nijmegen of Venray? Op Landgoed Bleijenbeek heeft u toegang tot twee vergaderzalen met de nodige faciliteiten zoals beamers, schrijfwaren en parkeerplekken. Landgoed Bleijenbeek biedt u een ongedwongen, inspirerende sfeer in een groene omgeving, waar u ongestoord uw ideeën met collega’s kunt uitwerken en kunt vergaderen.

Landgoed Bleijenbeek beschikt over een grote vergaderruimte, die opgesplitst kan worden in twee vergaderzalen. De Martin Cuypers Vergaderzaal is een volledig ingerichte vergaderzaal inclusief privé terras, waar tot 60 personen in samen kunnen komen. De vergaderzaal is ruim ingericht, beschikt over een beamer, grote tafels en comfortabele stoelen. Uiteraard heeft u ook de mogelijkheid om koffie, thee of fris te nuttigen tijdens uw bijeenkomst.

Tevens heeft Landgoed Bleijenbeek een restaurant die plaats biedt tot 200 personen. In het restaurant kunnen wij voor u een deel afzetten, zodat u in alle rust, met een ongedwongen sfeer een workshop of vergadering kunt organiseren. Tevens kunnen wij u en uw zakelijke gezelschap voldoende mogelijkheden bieden tot een zakenlunch, een diner, een borrel of een aansluitend bedrijfsfeest.,

Het restaurant is een rustgevende ruimte met een prachtig uitzicht over Golfbaan Landgoed Bleijenbeek en haar omringende natuur.

Business en leisure

Uiteraard is het mogelijk om uw bezoek aan een van onze vergaderzalen te combineren met een zakenlunch, diner, borrel of een golfarrangement. Wij kunnen u voorzien van een lunch of diner in de vergaderzaal, zodat u ongestoord verder kunt gaan met uw bespreking of u kunt achteraf plaats nemen in het restaurant van Paviljoen Bleijenbeek of op het terras.

Wellicht wilt u graag uw bijeenkomst afsluiten met een bijzonder restaurant bezoek. Een uitgelezen kans om te netwerken en uw collega’s/partners op een ontspannen manier te spreken. In samenspraak met het keukenteam kunt u ervoor kiezen om een buffet te organiseren, een selectie aan borrelplateautjes samen te stellen of een uitgebreid menu te serveren.

Tevens kunt u uw bezoek koppelen met een bezoek aan de golfbaan. Zo kunnen we een clinic, een golfdag, een golfles of een golfarrangement voor u samenstellen.

De mogelijkheden zijn eindeloos! Uiteraard kunt u altijd informeren naar de mogelijkheden viam.vanoijen@bleijenbeek.nl of door telefonisch contact op te nemen via 0485-530084.

Prijzen Martin Cuypers vergaderzaal Prijzen
Zaal 1 maximaal 60 personen
Dagdeel€ 135,00 (exl. 21% BTW)
Hele dag€ 240,00 (exl. 21% BTW)
Zaal 2 maximaal 15 personen
Dagdeel€ 65,00 (exl. 21% BTW)
Hele dag€ 105,00 (exl. 21% BTW)
Consumpties
Koffie-arrangement 4 uur*€ 12,00 p.p.
Koffie-arrangement 8 uur*€ 20,00 p.p.
Fles mineraal water€ 5,50
Lunch v.a.€ 12,50
Audiovisuele middelen
Beamer (excl. laptop)€ 37,50 (exl. 21% BTW)
ProjectieschermAanwezig
FlipoverAanwezig

Ik help u graag! Neem contact met mij op via:

0485-530084 of m.vanoijen@bleijenbeek.nl of door middel van onderstaand contactformulier

Graag tot snel, groet Maud

Neem contact op

8 + 3 =

Attentie!

Deze week zijn er op onze Championship Course werkzaamheden aan de fairways. De komende dagen gaat een extern team schudfrezen (beluchten). 

U wordt deze dagen gecompenseerd met 20% korting op het geldende tarief voor de Championship Course.

Onze excuses voor het eventuele ongemak.