Inspireer, deel & creëer

Op zoek naar een vergaderlocatie?

Ben je op zoek naar een vergaderlocatie in de nabije omgeving van Boxmeer, Nijmegen of Venray? Op Landgoed Bleijenbeek heb je toegang tot twee vergaderzalen met de nodige faciliteiten zoals beamers, schrijfwaren en parkeerplekken. Landgoed Bleijenbeek bied je een ongedwongen, inspirerende sfeer in een groene omgeving, waar je ongestoord je ideeën met collega’s kunt uitwerken en kunt vergaderen.

Vergaderzalen

Landgoed Bleijenbeek beschikt over een grote vergaderruimte, die opgesplitst kan worden in twee vergaderzalen. De Martin Cuypers Vergaderzaal is een volledig ingerichte vergaderzaal inclusief privéterras, waar tot 60 personen samen kunnen komen. De vergaderzaal is ruim ingericht, beschikt over een beamer, grote tafels en comfortabele stoelen. Uiteraard heb je de mogelijkheid om koffie, thee of fris te nuttigen tijdens de bijeenkomst.

Vergaderen kan al vanaf € 17,00 per uur per persoon inclusief drank, materiaalgebruik en zaalhuur! 

Restaurant

Het restaurant van Landgoed Bleijenbeek biedt plaats tot 200 personen. In het restaurant kunnen wij een deel voor je afzetten, zodat je in alle rust, in een ongedwongen sfeer een workshop of vergadering kunt organiseren. Tevens kunnen wij jou en je zakelijke gezelschap voldoende mogelijkheden bieden tot een lunch, diner, borrel of een bedrijfsfeest.,

Het restaurant is een rustgevende ruimte met een prachtig uitzicht over Golfbaan Landgoed Bleijenbeek en haar omringende natuur.

Business en leisure

Het combineren van business en leisure kent vel voordelen en dat faciliteren wij graag op Landgoed Bleijenbeek. Uiteraard is het mogelijk om je bezoek aan een van onze vergaderzalen te combineren met een zakenlunch, diner, borrel of een golfarrangement. Wij kunnen je voorzien van een lunch of diner in de vergaderzaal, zodat je ongestoord verder kunt gaan met uw bespreking of je kunt achteraf plaats nemen in het restaurant van Paviljoen Bleijenbeek of op het terras.

Wellicht wil je graag uw bijeenkomst afsluiten met een bijzonder restaurant bezoek. Een uitgelezen kans om te netwerken en je collega’s/partners op een ontspannen manier te spreken. In samenspraak met het keukenteam kun je ervoor kiezen om een buffet te organiseren, een selectie aan borrelplateautjes samen te stellen of een uitgebreid menu te serveren.

Tevens kun je je bezoek koppelen met een bezoek aan de golfbaan. Zo kunnen we een clinic, een golfdag, een golfles of een golfarrangement voor je samenstellen.

De mogelijkheden zijn eindeloos! Uiteraard kun je altijd informeren naar de mogelijkheden via m.vanoijen@bleijenbeek.nl of door telefonisch contact op te nemen via 0485-530084.

Neem contact op

3 + 3 =

Ik help je graag!

Neem contact met mij op via 0485-530084, m.vanoijen@bleijenbeek.nl of doormiddel van bovenstaand contactformulier.

Graag tot snel!

Maud van Oijen

Sales & Events