Ben je op zoek naar de perfecte sportieve bezigheid voor je familie, vrienden of collega’s? Op Golfbaan Landgoed Bleijenbeek hebben we een breed scala aan sportieve uitjes voor jou om van te genieten. Bij Golfbaan Landgoed Bleijenbeek staat sportiviteit, samenkomst en gezelligheid centraal binnen de diverse soorten sportieve uitjes die wij je kunnen bieden.

Golfuitjes op Landgoed Bleijenbeek zijn erg populair en worden ook veelvuldig geboekt. De golfuitjes die wij je kunnen bieden op Landgoed Bleijenbeek zijn leuk voor zowel de golfer als de niet-golfer. Onze sportieve uitjes worden altijd georganiseerd met oog op het niveau van jou en je gezelschap. Dus heb je geen ervaring met de golfsport? Daar hoef je je geen zorgen over te maken.

Tevens zijn onze sportieve uitjes ook een fantastische activiteit wanneer je op zoek bent naar ideeën voor uw personeelsuitje! Kortom: alles is mogelijk en golfen kan voor iedereen leuk zijn!

Onderstaand vind je een aantal sportieve uitjes op een rij staan, om je te inspireren voor jouw dagje uit. Wanneer je vragen hebt over een van onderstaande opties, of wanneer je iets anders in gedachten hebt kun je altijd contact met ons opnemen via 0485-530084 om de opties te bespreken!

Clinic

Een golfclinic is een leuke, leerzame manier om kennis te maken met de golfsport voor zowel particulieren en bedrijven. Bij een golfclinic begin je met een instructie- en oefensessie die gegeven wordt door een van onze golfprofessionals, waarna je zelf de baan op kunt gaan. De clinics worden gegeven op één van de mooiste golfbanen van Nederland met vele oefenmogelijkheden gelegen in de prachtige natuur van Nationaal Park de Maasduinen. Als onderdeel van onze golfclinics organiseren wij ook regelmatig wedstrijden met de deelnemers van de clinics. Deze wedstrijden vinden plaats op de Pitch- en Puttbaan, de 9 holes Par 3-4 baan of de 18 holes Championship Course. Uiteraard sta je hierbij ook onder begeleiding van de golfprofessional indien gewenst. Golfclinics worden op maat gemaakt en ingericht naar jouw wens. Uiteraard kun je je golfclinic ook combineren met een bezoekje aan het restaurant.

Clinics zijn 7 dagen per week te boeken.

Golfdag

Wil je samen met je gezelschap een dag besteden op onze golfbaan? Het organiseren van een golfdag op de golfbaan is zowel leuk voor de golfer als voor de niet-golfer. Denk aan bijvoorbeeld een gezellige dag op de kleine of grote baan, met na afloop een prijsuitreiking en diner in het restaurant. Of denk aan een shotgun wedstrijd met baancatering, of een grote ronde golf onder begeleiding van onze golfprofessionals.

De invulling van een golfdag op Landgoed Bleijenbeek wordt in samenwerking met onze professionals en jou verzorgd. Zo kunnen wij je voorzien van een dagprogramma op maat, die je samen met je relaties, vrienden of familie kunt volgen. Met een golfdag als deze blijft je de hele dag sportief en actief bezig: een perfect dagje uit dus!

Golfdagen worden op maat samengesteld. Je kunt via receptie@bleijenbeek.nl contact met ons opnemen om een golfdag te organiseren. Tevens kun je telefonisch contact opnemen via 0485-530084.

Schapendrijven

Op zoek naar een andere leuke en originele sportieve bezigheid voor je familie, vrienden of je collega’s? Schapendrijven is een unieke en ludieke teambuildingsactiviteit, lekker buiten in de natuur. Op Landgoed Bleijenbeek kun je deze workshop schapendrijven volgen. Na ontvangst in ons restaurant volg je een workshop schapendrijven. Achteraf kun je heerlijk naborrelen of een lekker hapje blijven eten. Je kunt de cursus volgen met kleine of grote groepen en is een fantastische activiteit voor zowel familie- als personeelsuitjes.

Bij interesse kun je altijd contact opnemen met Landgoed Bleijenbeek via onderstaand contactformulier of telefonisch contact opnemen via 0485-530084.

Hondenspiegelen

Naast de cursus schapendrijven die wij aanbieden op de golfbaan kun je ook leren hondenspiegelen. Hondenspiegelen is een bijzondere activiteit waarbij je de kans krijgt om inzicht te krijgen op je eigen gedrag. De workshop bestaat uit diverse onderdelen. We starten met een introductie over roedelgedrag van honden en welke rollen de verschillende roedelleden daarin vervullen. Aansluitend kiest iedere deelnemer zijn of haar eigen hond uit onze roedel. Die keuze kan gebaseerd zijn op de uitdaging die je ziet om juist met díe hond samen te gaan werken, of misschien heb je in een bepaalde hond het vertrouwen dat je samen een team kunt vormen.  Na ontvangst in ons restaurant volg je een workshop hondenspiegelen. Achteraf kun je heerlijk naborrelen of een lekker hapje blijven eten. Je kunt de cursus volgen met kleine of grote groepen en het is een fantastische activiteit voor zowel familie- als personeelsuitjes.

Bij interesse kun je altijd contact opnemen met Landgoed Bleijenbeek via onderstaand contactformulier of telefonisch contact opnemen via 0485-530084.

Drone workshop

Ervaar het vliegen met drones samen met professionele drone operators. Vlieg met de allernieuwste high-tech drones, ontdek het perspectief uit de lucht met echte race drones en leg een parkour af in samenwerking met je team. Een activiteit om niet snel te vergeten en uitermate geschikt voor een goede teambuilding!

Bij interesse kun je altijd contact opnemen met Landgoed Bleijenbeek via onderstaand contactformulier of telefonisch contact opnemen via 0485-530084.

Virtual reality workshop

Tijdens een virtual reality workshop zul je je wanen in een andere wereld. Dankzij het beeldvullende gezichtsveld en de bewegingssensors voelt het aan alsof je je echt in de digitale omgeving bevind. Zo kan je rondkijken, rondlopen en zelfs interactie hebben met wat er zich in de virtuele wereld bevindt. Loop over een plank op 100 meter hoogte, ontdek de oceaan op een gezonken schip, vecht tegen aliens en zombies of probeer in teamverband een bom te ontmantelen. De mogelijkheden zijn ontelbaar!

Bij interesse kun je altijd contact opnemen met Landgoed Bleijenbeek via onderstaand contactformulier of telefonisch contact opnemen via 0485-530084.

Laserkleiduifschieten

Ben je opzoek naar een activiteit voor een gezellige dag waar u samen met je vrienden, familie of collega’s volgend jaar nog aan terug kunt denken?
Laser kleiduivenschieten is een avontuurlijk, sportief groepsuitje bij ons op Landgoed Bleijenbeek!
In een spannende competitie ga je in groepen op jacht naar de weggeschoten kleiduiven. Laserkleiduifschieten kan in zowel grote als kleine groepen.

Je kunt het laserkleiduifschieten ook combineren met een van onze andere activiteiten, zoals hierboven vernoemd.
Wij doen er alles aan om je dag zo compleet en verzorgd mogelijk te laten verlopen.

Bij interesse kun je altijd contact opnemen met Landgoed Bleijenbeek via onderstaand contactformulier of telefonisch contact opnemen via 0485-530084.

Overige

Uiteraard zijn er op Golfbaan Landgoed Bleijenbeek een groot aantal mogelijkheden om je dag een sportieve invulling te geven. Mocht je een vraag hebben over een van de bovengenoemde activiteiten of heb je een voorstel van een activiteit voor jou en je partij? Aarzel dan niet om contact op te nemen met het personeel van Golfbaan Landgoed Bleijenbeek. Zo kunnen we samen met jou, een prachtige invulling aan jouw dag geven, volledig naar wens!

Ik help je graag!

Neem contact met mij op via 0485-530084, m.vanoijen@bleijenbeek.nl of doormiddel van onderstaand contactformulier.

Graag tot snel!

Maud van Oijen

Sales & Events

Afspraak maken voor een sportief uitje

    Ja ik blijf graag op de hoogte van nieuws en aanbiedingen via de nieuwsbrief

    Hoe heeft u ons gevonden?
    Social mediaGoogleAdvertentie/flyerVia vrienden/bekendenAnders

    Door op de 'verzend' knop te drukken, ga je ermee akkoord dat jouw persoonlijke gegevens worden verwerkt en gebruikt door Landgoed Bleijenbeek.