Bent u op zoek naar de perfecte sportieve bezigheid voor u, uw familie, vrienden of collega’s? Op Golfbaan Landgoed Bleijenbeek hebben we een breed scala aan sportieve uitjes voor u om van te genieten. Bij Golfbaan Landgoed Bleijenbeek staat sportiviteit, samenkomst en gezelligheid centraal binnen de diverse soorten sportieve uitjes die wij u kunnen bieden.

Golfuitjes op Landgoed Bleijenbeek zijn erg populair en worden ook veelvuldig geboekt. De golfuitjes die wij u kunnen bieden op Landgoed Bleijenbeek zijn leuk voor zowel de golfer als de niet-golfer. Onze sportieve uitjes worden altijd georganiseerd met oog op het niveau van u en uw gezelschap. Dus heeft u geen ervaring met de golfsport? Daar hoeft u zich geen zorgen over te maken.

Tevens zijn onze sportieve uitjes ook een fantastische activiteit wanneer u op zoek bent naar ideeën voor uw personeelsuitje! Kortom: alles is mogelijk en golfen kan voor iedereen leuk zijn!

Onderstaand vind u een aantal sportieve uitjes op een rij staan, om u te inspireren voor uw dagje uit. Wanneer u vragen heeft over een van onderstaande opties, of wanneer u iets anders in gedachten heeft kunt u altijd contact met ons opnemen via 0485-530084 om de opties te bespreken!

Clinic

Een golfclinic is een leuke, leerzame manier om kennis te maken met de golfsport voor zowel particulieren en bedrijven. Bij een golfclinic begint u met een instructie- en oefensessie die gegeven wordt door een van onze golfprofessionals, waarna u zelf de baan op kunt gaan. De clinics worden gegeven op één van de mooiste golfbanen van Nederland met vele oefenmogelijkheden gelegen in de prachtige natuur van Nationaal Park de Maasduinen.

Als onderdeel van onze golfclinics organiseren wij ook regelmatig wedstrijden met de deelnemers van de clinics. Deze wedstrijden vinden plaats op de Pitch- en Puttbaan, de 9 holes Par 3-4 baan of de 18 holes Championship Course. Uiteraard staat u hierbij ook onder begeleiding van de golfprofessional indien gewenst.

Golfclinics worden op maat gemaakt en ingericht naar uw wens. Uiteraard kunt u uw golfclinic ook combineren met een bezoekje aan het restaurant.

Ontdek de programma’s en de prijzen

SupaGolf

SupaGolf is een moderne vorm van golf, die het voor een groot publiek mogelijk maakt om de unieke golfbeleving mee te maken. Deze vorm van golf is gebaseerd op het echte golfspel, maar toegankelijk voor iedereen. Met Supagolf wordt er gebruik gemaakt van grotere golfclubs en grote, gekleurde, speciaal kunststof golfballen. Hierdoor is het spel veel makkelijker én dus voor velen ook leuker om te spelen.

SupaGolf is een ideale activiteit voor het gezin, voor een vrijgezellenfeest, als wijze van teambuilding, voor kinderfeestjes of andere groepsuitjes. En het mooiste is dat u kunt spelen zónder ervaring!

Klik hier voor meer informatie over SupaGolf, de bijbehorende tarieven en het contactformulier.

Golfdag

Wilt u samen met uw gezelschap een dag besteden op onze golfbaan? Het organiseren van een golfdag op de golfbaan is zowel leuk voor de golfer als voor de niet-golfer. Denk aan bijvoorbeeld een gezellige dag op de kleine of grote baan, met na afloop een prijsuitreiking en diner in het restaurant. Of denk aan een shotgun wedstrijd met baancatering, of een grote ronde golf onder begeleiding van onze golfprofessionals.

De invulling van een golfdag op Landgoed Bleijenbeek wordt in samenwerking met onze professionals en u verzorgd. Zo kunnen wij u voorzien van een dagprogramma op maat, die u samen met uw relaties, vrienden of familie kunt volgen. Met een golfdag als deze blijft u de hele dag sportief en actief bezig: een perfect dagje uit dus!

Golfdagen worden op maat samengesteld. U kunt via receptie@bleijenbeek.nl contact met ons opnemen om een golfdag te organiseren. Tevens kunt u telefonisch contact opnemen via 0485-530084.

Overige

Uiteraard zijn er op Golfbaan Landgoed Bleijenbeek een groot aantal mogelijkheden om uw dag een sportieve invulling te geven. Mocht u een vraag hebben over een van de bovengenoemde activiteiten of heeft u een voorstel van een activiteit voor u en uw partij? Aarzel dan niet om contact op te nemen met het personeel van Golfbaan Landgoed Bleijenbeek. Zo kunnen we samen met u, een prachtige invulling aan uw dag geven, volledig naar wens!

 

Ik help u graag! Neem contact met mij op via:

0485-530084 of m.vanoijen@bleijenbeek.nl of door middel van onderstaand contactformulier

 

Graag tot snel, groet Maud

Afspraak maken voor een sportief uitje

1 + 6 =