Lid worden van Golfbaan Landgoed Bleijenbeek

LidmaatschappenLedenvoordeel

LID WORDEN VAN GOLFBAAN LANDGOED BLEIJENBEEK?

Wil je vaker gaan golfen? Golfbaan Landgoed Bleijenbeek heeft een divers aantal aan lidmaatschappen voor zowel particulieren als voor de zakelijke markt.

Door de diverse lidmaatschappen kun je al snel een lidmaatschap vinden die bij je past. Zo kun je ervoor kiezen om alleen gebruik te maken van de oefenfaciliteiten of van de Par 3-4 baan. Uiteraard kun je ook kiezen voor een groter abonnement waarmee je op alle dagen toegang hebt tot alle faciliteiten en banen.

Waarom zou je vaker moeten golfen? Op Golfbaan Landgoed Bleijenbeek hebben we een aantal banen waardoor u zowel afwisseling als uitdaging tegenkomt.

Golfen is een leuke, gezonde sport waarbij je de volledige dag in de frisse buitenlucht spendeert. Tevens organiseren we op Golfbaan Landgoed Bleijenbeek vaak vriendelijke competities en evenementen waardoor je ook veel andere golfers leert kennen en een gezellige tijd beleeft op de golfbaan.

Nog vragen over het lidmaatschap of golfen op Landgoed Bleijenbeek? Lees hier de meestgestelde vragen.

Interesse om te golfen?

Onze populairste lidmaatschappen

Inschrijven?

Je kan je altijd aanmelden als nieuw lid via onze receptie wanneer je eens langs komt op de baan. Indien je je digitaal wilt inschrijven kan je onderstaand het inschrijfformulier voor de lidmaatschappen terugvinden.

Geen clublid worden maar wel golfen?

Registreer je handicap

Via ons Landgoed Golfkaart lidmaatschap kan je je handicap laten registreren zónder lid te worden van Landgoed Bleijenbeek. Alle informatie over het Landgoed Golfkaart lidmaatschap vind je hier.

Word Pitch & Putt lid

Tevens kan je ook lid worden van onze Pitch & Puttbaan; voor 260 euro per jaar kan je hier al dagelijks op terecht. Ideaal voor de beginnende golfer!

Indien je je lidmaatschap wilt opschorten door ziekte of blessure kan je een mail sturen naar ledenadministratie@bleijenbeek.nl voor verder info. Klik hier voor de voorwaarden van de opschortlijst

Ik help je graag!

Vragen over het lidmaatschap? Neem contact met mij op via: 0481-376591 of via ledenadministratie@bleijenbeek.nl 
Graag tot snel!

Groet,

Milissa Martens

Veelgestelde vragen

Ledenvoordeel

Hebben jullie partnerbanen?
Jazeker! Als je lid bent van Landgoed Bleijenbeek mag je spelen op een aantal partnerbanen. Alle details hiervan vind je op deze pagina.

Mag ik ook spelen op Landgoed Welderen?
Jouw lidmaatschap van landgoed Bleijenbeek geldt ook voor Landgoed Welderen; lid van de Par 3-4? Dan mag je ook op de Par 3-4 spelen van Landgoed Welderen. Lid van de Championship Course? Dan mag je hier ook op terecht op Landgoed Welderen. Let wel op; de Championship Course is in de maanden april tot en met oktober in het weekend tot 13:30 enkel gereserveerd voor clubleden van Landgoed Welderen. In de maanden november tot en met maart is dit tot 12:30, hierna mag je vrij de baan op.

Ik ben lid van de Par 3-4 baan, mag ik ook op de Championship Course spelen?
Leden van de Par 3-4 baan mogen tegen introductietarief (20% korting) op de Championship Course spelen.

Kan ik iemand introduceren voor een rondje golf?
Als lid mag je het gehele jaar door tot 3 personen introduceren tegen 20% korting.

Hebben jullie cadeaubonnen te koop?
Jazeker! Bij de receptie verkopen we cadeaubonnen, deze kun je invullen naar wens en hier iemand blij mee maken!

Komen golfen

Hoe werkt het startsysteem op Landgoed Bleijenbeek?
Voor alle banen (18 holes, Par 3-4 en Pitch- en Puttbaan) geldt dat er een starttijd gereserveerd moet worden. Het reserveren van een starttijd kan via de website van de golfbaan https://bleijenbeek.nl/reserveer-nu/. Daarbij log je in met jouw E-golf inloggegevens. Ook kun je starttijd boeken via de app Golfbaan Landgoed Bleijenbeek. Dringend verzoek om zoveel mogelijk online te boeken om te grote telefonische belasting bij de receptie te voorkomen. Binnenlopen en vragen om een tijd wordt niet geaccepteerd; Boeken starttijden voor Apple/Safari-gebruikers. 

Hoe weet ik of de baan qualifing is?
De baanstatus kan je bekijken via deze pagina. Hier vindt je o.a. ook of we baanwerkzaamheden hebben en wat de huidige pinpositie is.

Hoe weet ik wat de pinpositie is?
De pinpositie kan je bekijken via deze pagina.

Mag ik ook starten op hole 10?
Wanneer de mogelijkheid er is om in te boeken, dan kun je op hole 10 starten.

Kan ik iemand introduceren voor een rondje golf?
Als lid mag je het gehele jaar door tot 3 personen introduceren tegen 20% korting.

Hoeveel minuten zit er tussen de afslagtijden?
Wij gaan uit van 9 minuten per starttijd.

Kan ik een handicart of buggy reserveren?
Jazeker, dat kan! Sterker nog; we hebben liever dat je reserveert, daar we geen eindeloze voorraad aan handicarts en buggys op stalling hebben.

Een handicart kost, op vertoon van een geldige handicart pas, 7,50 euro. Een bijrijder met handicartpas kost 12,00 euro, een bijrijder zonder pas kost 18,00 euro extra. Een buggy kost 27,50 euro.

Wedstrijden & clubactiviteiten

Wat is het verschil tussen Landgoed Bleijenbeek en Golfclub Bleijenbeek?
Landgoed Bleijenbeek is de eigenaar van de golfbaan, het restaurant en het landgoed. Dit betekent dat bijvoorbeeld het beheer, het onderhoud, evenementen, marketing, horeca en ledenadministratie allemaal onder de verantwoording vallen van Landgoed Bleijenbeek.

Golfclub Bleijenbeek is de vereniging die actief is op het landgoed. Wanneer je lid wordt van de Par 3-4 of de Championship Course wordt je automatisch lid van de Golfclub, dit betekend dat er een klein bedrag van je lidmaatschap naar de vereniging gaat zodat zij activiteiten kunnen organiseren voor de leden en zodat je geregistreerd wordt bij de NGF. De golfclub is onderverdeeld in verschillende commissies, met ieder een eigen verantwoording, en wordt gerund door vrijwilligers. Voor alle informatie kan je kijken op de website van de golfclub zelf.

Ik wil me inschrijven voor een clubwedstrijd, hoe doe ik dit?
Uiteraard kan je je alleen inschrijven voor een clubwedstrijd wanneer je lid bent van de Par 3-4 of van de Championship Course. Je krijgt inloggegevens van de club zodat je via de website van Golfclub Bleijenbeek in kunt loggen en je voor een wedstrijd in kunt schrijven. Het kan zijn dat, wanneer je als Par 3-4 lid mee wilt spelen met een wedstrijd op de Championship Course, je een kleine meerprijs moet betalen voor de wedstrijd.

Lidmaatschapstarieven & opzeggen

Wanneer wordt het lidmaatschapsbedrag van mijn rekening afgeschreven?
Het lidmaatschapsbedrag wordt maandelijks afgeschreven rond het einde van de maand.

Kan ik voor een paar maanden lid worden?
Nee, helaas. Wij bieden geen lidmaatschap aan voor een aantal maanden. Zo nu en dan hebben we wel een seizoenaanbieding waarmee je voor een bepaald aantal maanden kunt spelen. Echter ben je dan geen lid van de club.

Kan ik mijn lidmaatschap in termijnen betalen?
Jazeker dit kan! Neem contact op met de ledenadministratie via ledenadministratie@bleijenbeek.nl om de details te bespreken.

Kan ik mijn lidmaatschap wijzigen?
Jazeker dat kan, dit gaat het gemakkelijkst via de ledenadministratie@bleijenbeek.nl

Kan ik een locker huren op de golfbaan?
Jazeker. Wij hebben een aantal typen lockers te huur. Welke nog beschikbaar zijn kan je via de receptie vragen. Het huren van een locker kan je ook via de receptie regelen.

Ik kan tijdelijk niet spelen kan ik mijn lidmaatschap stopzetten?
Dit kan. Indien je je lidmaatschap wilt opschorten door ziekte of blessure kan je een mail sturen naar ledenadministratie@bleijenbeek.nl voor verder info. Klik hier voor de voorwaarden van de opschortlijst

Hebben jullie seniorenkorting?
Nee, wij hebben geen seniorenkorting.

Hebben jullie een 9-holes lidmaatschap?
Nee, wij hebben geen 9-holes lidmaatschap. Indien je een ‘kleiner’ lidmaatschap wilt, kan je ook lid worden van de Par 3-4 baan!

Ik wil opzeggen, wat nu?
Opzeggen kan het beste via onze ledenadministratie. Deze kan je bereiken via  ledenadministratie@bleijenbeek.nl. Het lidmaatschap is maandelijks opzegbaar wanneer de eerste lidmaatschapsperiode  is geëindigd. Voor businessleden geldt opzeggen voor 1 januari met een opzegtermijn van 3 maanden.

Voorwaarden lidmaatschap & Bleijenbeek

Waar kan ik de lidmaatschapsvoorwaarden terug vinden?
De voorwaarden van het lidmaatschap kan je terug vinden via deze link

Ik heb iemand aangedragen; krijg ik hier een bonus voor?
Jazeker! Via deze link kan je de actuele aandraagkortingen voor huidige leden bekijken.

Ik wil een adreswijziging doorvoeren, hoe moet ik dit doen?
Eventuele adreswijzigingen kan je doorgeven via onze ledenadministratie. Dit kan via de ledenadministratie@bleijenbeek.nl

Ben ik verzekerd op de golfbaan?
Via de NGF ben je WA verzekerd op de golfbaan.

Lidmaatschapspas & handicapbewijs

Wanneer ontvang ik mijn lidmaatschapslabel & NGF pas?
Zodra je lid bent geworden vragen wij een label voor je aan. Wanneer het label binnen is, ontvang je een mail van de receptie. de NGF pas is digitaal. Wil je toch een fysieke pas? vraag deze dan specifiek aan. Wanneer de pas binnen is krijg je ook een mail van ons.

Is een handicapbewijs verplicht om lid te worden?
Een handicapbewijs is niet verplicht in lid te worden. Wel vragen we om een baanpermissie als je lid wordt van de Championship Course.

Ik wil een handicartpas aanvragen, hoe doe ik dit?
Als je lid bent van Golfclub Bleijenbeek kan dit via een formulier wat af te halen is bij de receptie. Online regelen? Dat kan via de website van de handicart stichting: www.handicart.nl.

Algemeen & huisregels

Wat zijn de openingstijden van de golfbaan?
De openingstijden van het clubhuis variëren door het jaar heen. Voor de actuele openingstijden kan je terecht op deze pagina. De golfbaan is geopend van zonsopkomst tot zonsondergang.

Wie werkt er bij de golfbaan en wie kan ik waarvoor bereiken?
Dit kan je bereiken via onze team pagina.

Hoe bereik ik een Marshall als ik in de baan ben?
Wij hebben iedere dag van de week een andere Marshall. Indien je een Marshall nodig hebt kan je het beste telefoneren met de receptie via 0485-530084.

Wat is het baanreglement?
Het baanregelement is te vinden via deze link.

Wat zijn de kledingvoorschriften in de baan?
Deze kan je terug vinden via deze link.

Waar vind ik de handicaptabel?
De handicaptabel kan je op deze pagina vinden.

Waar vind ik de plattegrond van de golfbaan?
De baanplattegrond kan je op deze pagina vinden.

Zijn honden toegestaan op de golfbaan?
Mits jouw viervoeter aangelijnd is, zich kan gedragen en jij hondenzakjes op zak hebt, zijn honden toegestaan op de golfbaan.

Is een handicapbewijs verplicht als greenfeeër?
Een handicapbewijs is niet verplicht als greenfeeër. Wel vragen we om een baanpermissie als je op de Championship Course speelt.

Calamiteiten

Wat is het noodnummer voor calamiteiten in de baan?
0485-530677 Directe nummer van de horeca
0485-530084 Directe nummer receptie
112 Alarmnummer

Wat moet ik doen met onweer in de baan?
In de baan staan verschillende schuilhutjes. Hier kan je schuilen met onweer. Blijf uit de buurt van hoge bomen en vermijd open velden.

Waar de schuilhutjes staan, staat aangegeven op de plattegrond achterop de scorekaarten. Indien je in de buurt bent van het clubhuis raden we je altijd aan terug te keren naar het clubhuis. Wij gebruiken geen toeter wanneer het begint te onweren.