gtag('config', 'UA-96096752-1');

Lid worden van Golfbaan Landgoed Bleijenbeek

LID WORDEN VAN GOLFBAAN LANDGOED BLEIJENBEEK?

Wilt je vaker gaan golfen? Golfbaan Landgoed Bleijenbeek heeft een divers aantal aan lidmaatschappen voor zowel particulieren als voor de zakelijke markt.

Door de diverse lidmaatschappen kun je al snel een lidmaatschap vinden die bij je past. Zo kun je ervoor kiezen om alleen gebruik te maken van de oefenfaciliteiten of van de Par 3-4 baan. Uiteraard kun je ook kiezen voor een groter abonnement waarmee je op alle dagen toegang hebt tot alle faciliteiten en banen.

Waarom zou je vaker moeten golfen? Op Golfbaan Landgoed Bleijenbeek hebben we een aantal banen waardoor u zowel afwisseling als uitdaging tegenkomt.

Golfen is een leuke, gezonde sport waarbij je de volledige dag in de frisse buitenlucht spendeert. Tevens organiseren we op Golfbaan Landgoed Bleijenbeek vaak vriendelijke competities en evenementen waardoor je ook veel andere golfers leert kennen en een gezellige tijd beleeft op de golfbaan.

NAJAARS LIDMAATSCHAPSACTIE

Om jouw lidmaatschap een leuke start mee te geven, kan je dit najaar lid worden met een voordelig tarief! Word je vanaf oktober (2019) lid? Dan krijg je de wintermaanden tot en met maart (2020) bij je jaarlidmaatschap (dat loopt tot 1 april 2021) cadeau!

De aanbieding geldt voor alle soorten jaarlidmaatschappen (muv Landgoed Golfkaart).

Om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding dien je minimaal 1 jaar géén lid te zijn geweest van Landgoed Welderen of Landgoed Bleijenbeek.

Inschrijven?

Je kan je altijd aanmelden als nieuw lid via onze receptie wanneer je eens langs komt op de baan. Indien je je digitaal wilt inschrijven kan je onderstaand het inschrijfformulier voor de lidmaatschappen terugvinden.

Klik hier voor het inschrijfformulier voor al onze lidmaatschappen

Klik hier voor de maandverdeling van de lidmaatschappen

Klik hier voor de lidmaatschapsvoorwaarden

Klik hier voor de voorwaarden van het zakelijk lidmaatschap

Opschorten?
Indien je als lid te maken krijgt met een blessure dan bestaat er de mogelijkheid om uw lidmaatschap tijdelijk op te schorten.
Klik hier voor de voorwaarden van de opschortlijst

Ik help je graag! Neem contact met mij op via:

0481-376591 of via n.wolfs@welderen.nl

Graag tot snel, groet Nicole

Let op!

 

LET OP! Er zijn werkzaamheden op de A77 waardoor de afslag Gennep-Heijen is afgesloten. Dit staat helaas niet goed aangegeven, dus om een langere reistijd te voorkomen, raden we u aan om afslag Boxmeer of Haps te nemen en dan via Oeffelt naar Afferden te rijden. Voor vragen, neemt u gerust contact met ons op. 

Groetjes uit de keuken