gtag('config', 'UA-96096752-1');

BEHAAL JE BAANPERMISSIE IN EEN DAG


Na één dag lessen golfen in heel Nederland!

Snel je baanpermissie halen?

 

Heb je weinig tijd, of wil je graag snel je baanpermissie behalen omdat je wellicht een vakantie naar een zonnig golf-oord in het verschiet hebt staan? Wij bieden jou de mogelijkheid om binnen één dag je de basis van de golfsport te leren en aan het einde van de dag naar huis te gaan met een pasje waarmee jij gewoon de golfbaan op kunt. 

Via de snelcursus behaal je dus, zogezegd, je baanpermissie binnen 8 uur lessen. Je krijgt een introductie tot de theorie, tot de etiquette op de baan, tot de golftechnieken waarmee je kan putten én ver kan slaan. 

 

De kosten

De kosten voor de snelcursus bedragen € 129,- p.p. en zijn inclusief driving range ballen én inclusief lunch. Na afloop van de cursus word je lid van Landgoed Golfkaart. Waarmee je je handicap bij ons registreert, korting ontvangt op greenfee’s én jaarlijks twee greenfee vouchers ontvangt. De kosten hiervan bedragen € 92,50 p.p.. Dit komt bovenop de kosten van de snelcursus zelf.

Het programma

Ca. 08.45 uur   Ontvangst in ons restaurant
Om 09.00 uur   Start Cursus
Ca. 17.00 uur   Einde van de cursus

Data snelcursus

Er worden zo snel mogelijk nieuwe cursussen bekend gemaakt.

 De cursus gaat door bij een minimale deelname van drie personen.

Direct aanmelden!

Hoe heb je ons gevonden?
Social mediaGoogleAdvertentie/flyerVia vrienden/bekendenAnders

Ja ik blijf graag op de hoogte van nieuws en aanbiedingen via de nieuwsbrief

Ja, Landgoed Bleijenbeek mag mij na afloop van de clinic éénmalig een mail sturen met een bedankje en persoonlijke aanbieding

Door op de 'verzend' knop te drukken, ga je ermee akkoord dat uw persoonlijke gegevens worden verwerkt en gebruikt door Landgoed Bleijenbeek (Verplicht)

Let op!

 

LET OP! Er zijn werkzaamheden op de A77 waardoor de afslag Gennep-Heijen is afgesloten. Dit staat helaas niet goed aangegeven, dus om een langere reistijd te voorkomen, raden we u aan om afslag Boxmeer of Haps te nemen en dan via Oeffelt naar Afferden te rijden. Voor vragen, neemt u gerust contact met ons op. 

Groetjes uit de keuken