Beleef momenten die u nooit meer zult vergeten

maak een afspraakSfeerimpressie

Feestlocatie

In het midden van de prachtige omgeving van Nationaal Park de Maasduinen vindt u Landgoed Bleijenbeek. Een ruime, open en vriendelijke locatie voor het feest wat u in gedachte heeft. Landgoed Bleijenbeek is een toegankelijke en unieke locatie in een rustige, romantische omgeving.

Voor zowel grote als kleine partijen kunnen wij u van dienst zijn op ons landgoed. Als feestlocatie kunnen wij u voorzien van de juiste ruimte. U kunt er voor kiezen om uw feest in het restaurant of de vergaderzaal te organiseren. Voor u zullen wij de vergaderzaal aankleden en voorbereiden voor het feest of een deel van het restaurant (en terras) afschermen, zodat u in het hart van Landgoed Bleijenbeek toch uw gasten in een privé sfeer kunt ontvangen.

Uiteraard is het voor u ook mogelijk om een sportief element toe te voegen aan uw feest en een leuk uitje op de golfbaan te organiseren. Deze optie wordt op Landgoed Bleijenbeek veelvuldig gebruikt door gasten. Zo worden er vaak supagolf toernooitjes georganiseerd, golflessen gegeven en wandeltochten georganiseerd – eventueel met een rondleiding door de ruïne.

Wanneer u wenst gebruik te maken van het restaurant, kunt u in samenwerking met ons bedreven keukenpersoneel een keuze maken voor een buffet, een samenstelling van diverse borrelgarnituren of een door speciaal samengesteld menu voor uw gasten.

Trouwlocatie

Bent u op zoek naar een unieke trouwlocatie die u en uw gasten voor altijd bij zullen blijven? Landgoed Bleijenbeek een officieel geregistreerd trouwlocatie in de gemeente Bergen!

Landgoed Bleijenbeek biedt u een prachtige en bovenal unieke trouwlocatie in Kasteelruïne Bleijenbeek, gelegen op het Landgoed. U waant zich in een groene, natuurlijke en historische omgeving terwijl u geniet van de ambiance van het nationaal park en de cultuurrijke omgeving. Kasteelruïne Bleijenbeek is een trouwlocatie met een verhaal en zorgt voor een dag die u nooit meer zult vergeten.

Sportieve locatie

Golfbaan Landgoed Bleijenbeek is de ultieme locatie voor uw sportieve uitjes. Met een breed scala aan keuzes op en rondom het Landgoed, vindt u al snel een sportieve activiteit die bij u en uw gezelschap past. Zo kunnen wij u voorzien tijdens bedrijfsfeesten, kleine of grote familie- en vriendenfeesten, kinderfeestjes of uiteraard uw eigen golfevenement.

Een aantal voorbeelden van de sportieve uitjes die wij voor u kunnen organiseren zijn: wandelen en fietsen in de omgeving, een rondleiding bij de ruïne, SupaGolf, golflessen en golfclinics.

Uiteraard is het mogelijk om uw sportieve uitje te combineren met een bezoek aan het restaurant. Zo kunnen we voorafgaande aan uw geplande activiteit een ontvangst organiseren met lunch of gebak, of een diner na afloop.

Ik help u graag! Neem contact met mij op via:

0485-530084 of m.vanoijen@bleijenbeek.nl of door middel van onderstaand contactformulier

Graag tot snel, groet Maud

Maak een afspraak

Attentie!

Deze week zijn er op onze Championship Course werkzaamheden aan de fairways. De komende dagen gaat een extern team schudfrezen (beluchten). 

U wordt deze dagen gecompenseerd met 20% korting op het geldende tarief voor de Championship Course.

Onze excuses voor het eventuele ongemak.