Beleef momenten die Je nooit meer zult vergeten

maak een afspraakSfeerimpressie

Feestlocatie

In het midden van de prachtige omgeving van Nationaal Park de Maasduinen vind je Landgoed Bleijenbeek. Een ruime, open en vriendelijke locatie voor het feest wat je in gedachte heeft. Landgoed Bleijenbeek is toegankelijk en uniek in een rustige, romantische omgeving.

Voor zowel grote als kleine partijen kunnen wij je van dienst zijn op ons landgoed. Als feestlocatie kunnen wij je voorzien van de juiste ruimte. Voor jou zullen wij een deel van het restaurant (en terras) afschermen en aankleden, zodat je in het hart van Landgoed Bleijenbeek je gasten in een privé sfeer kunt ontvangen.

Uiteraard is het voor jou ook mogelijk om een sportief element toe te voegen aan je feest en een leuk uitje op de golfbaan te organiseren. Deze optie wordt op Landgoed Bleijenbeek veelvuldig gebruikt door gasten. Zo worden er vaak golflessen gegeven en wandeltochten georganiseerd – eventueel met een rondleiding door de ruïne.

Wanneer je wenst gebruik te maken van het restaurant, kun je in samenwerking met ons bedreven keukenpersoneel een keuze maken voor een buffet, een samenstelling van diverse borrelgarnituren of een speciaal menu voor jouw gasten.

Trouwlocatie

Ben je op zoek naar een unieke trouwlocatie die jij en je gasten voor altijd bij zullen blijven? Landgoed Bleijenbeek is een officiële trouwlocatie in de gemeente Bergen!

Landgoed Bleijenbeek bied je een prachtige en bovenal unieke trouwlocatie in Kasteelruïne Bleijenbeek, gelegen op het Landgoed. Je waant zich in een groene, natuurlijke en historische omgeving terwijl je geniet van de ambiance van het nationaal park en de cultuurrijke omgeving. Kasteelruïne Bleijenbeek is een trouwlocatie met een verhaal en zorgt voor een dag die je nooit meer zult vergeten.

Sportieve locatie

Golfbaan Landgoed Bleijenbeek is de ultieme locatie voor jou sportieve uitjes. Met een breed scala aan keuzes op en rondom het Landgoed, vind je al snel een sportieve activiteit die bij jou en je gezelschap past. Zo kunnen wij je voorzien tijdens bedrijfsfeesten, kleine of grote familie- en vriendenfeesten, kinderfeestjes of uiteraard je eigen golfevenement.

Een aantal voorbeelden van de sportieve uitjes die wij voor je kunnen organiseren zijn: wandelen en fietsen in de omgeving, een rondleiding door Kasteelruïne Bleijenbeek, golflessen en golfclinics.

Uiteraard is het mogelijk om je sportieve uitje te combineren met een bezoek aan het restaurant. Zo kunnen we voorafgaande aan je geplande activiteit een ontvangst organiseren met lunch of gebak, of een diner na afloop.

Ik help je graag!

Neem contact met mij op via 0485-530084, m.vanoijen@bleijenbeek.nl of doormiddel van onderstaand contactformulier.

Graag tot snel!

Maud van Oijen

Sales & Events

Maak een afspraak

  Hoe heb je ons gevonden?
  Social mediaGoogleAdvertentie/flyerVia vrienden/bekendenAnders

  Ja ik blijf graag op de hoogte van nieuws en aanbiedingen via de nieuwsbrief

  Door op de 'verzend' knop te drukken, ga je ermee akkoord dat jouw persoonlijke gegevens worden verwerkt en gebruikt door Landgoed Bleijenbeek (Verplicht)

  Waterschap Limburg maakt de Eckeltsebeek klimaatrobuust


  Er worden verschillende maatregelen genomen in de Eckeltsebeek en een aantal zijbeken die leiden
  tot verbetering van de waterhuishouding. Een van die maatregelen is het vervangen van een duiker
  ter hoogte van de golfbaan Bleijenbeek. Om de werkzaamheden veilig uit te voeren sluiten we vanaf
  maandag 10 oktober de Bleijenbeek tussen de Berkenlaan en de golfbaan af voor gemotoriseerd
  verkeer.


  Wij verwachten de werkzaamheden op woensdag 19 oktober af te ronden. Gedurende deze
  wegafsluiting wordt gemotoriseerd verkeer omgeleid. De omleidingsroute is aangegeven met gele
  borden. De golfbaan blijft te allen tijde bereikbaar via de Horsterbeekweg. Voetgangers en fietsers
  die gebruik maken van het fietspad kunnen wel te allen tijde door.