Beleef momenten die u nooit meer zult vergeten

maak een afspraakSfeerimpressie

Feestlocatie

In het midden van de prachtige omgeving van Nationaal Park de Maasduinen vindt u Landgoed Bleijenbeek. Een ruime, open en vriendelijke locatie voor het feest wat u in gedachte heeft. Landgoed Bleijenbeek is toegankelijk en uniek in een rustige, romantische omgeving.

Voor zowel grote als kleine partijen kunnen wij u van dienst zijn op ons landgoed. Als feestlocatie kunnen wij u voorzien van de juiste ruimte. Voor u zullen wij een deel van het restaurant (en terras) afschermen en aankleden, zodat u in het hart van Landgoed Bleijenbeek uw gasten in een privé sfeer kunt ontvangen.

Uiteraard is het voor u ook mogelijk om een sportief element toe te voegen aan uw feest en een leuk uitje op de golfbaan te organiseren. Deze optie wordt op Landgoed Bleijenbeek veelvuldig gebruikt door gasten. Zo worden er vaak supagolf toernooitjes georganiseerd, golflessen gegeven en wandeltochten georganiseerd – eventueel met een rondleiding door de ruïne.

Wanneer u wenst gebruik te maken van het restaurant, kunt u in samenwerking met ons bedreven keukenpersoneel een keuze maken voor een buffet, een samenstelling van diverse borrelgarnituren of een speciaal menu voor uw gasten.

Trouwlocatie

Bent u op zoek naar een unieke trouwlocatie die u en uw gasten voor altijd bij zullen blijven? Landgoed Bleijenbeek is een officiële trouwlocatie in de gemeente Bergen!

Landgoed Bleijenbeek biedt u een prachtige en bovenal unieke trouwlocatie in Kasteelruïne Bleijenbeek, gelegen op het Landgoed. U waant zich in een groene, natuurlijke en historische omgeving terwijl u geniet van de ambiance van het nationaal park en de cultuurrijke omgeving. Kasteelruïne Bleijenbeek is een trouwlocatie met een verhaal en zorgt voor een dag die u nooit meer zult vergeten.

Sportieve locatie

Golfbaan Landgoed Bleijenbeek is de ultieme locatie voor uw sportieve uitjes. Met een breed scala aan keuzes op en rondom het Landgoed, vindt u al snel een sportieve activiteit die bij u en uw gezelschap past. Zo kunnen wij u voorzien tijdens bedrijfsfeesten, kleine of grote familie- en vriendenfeesten, kinderfeestjes of uiteraard uw eigen golfevenement.

Een aantal voorbeelden van de sportieve uitjes die wij voor u kunnen organiseren zijn: wandelen en fietsen in de omgeving, een rondleiding door Kasteelruïne Bleijenbeek, SupaGolf, golflessen en golfclinics.

Uiteraard is het mogelijk om uw sportieve uitje te combineren met een bezoek aan het restaurant. Zo kunnen we voorafgaande aan uw geplande activiteit een ontvangst organiseren met lunch of gebak, of een diner na afloop.

Ik help u graag! Neem contact met mij op via:

0485-530084 of m.vanoijen@bleijenbeek.nl of door middel van onderstaand contactformulier

Graag tot snel, groet Maud

Maak een afspraak

Hoe heeft u ons gevonden?
Social mediaGoogleAdvertentie/flyerVia vrienden/bekendenAnders

Ja ik blijf graag op de hoogte van nieuws en aanbiedingen via de nieuwsbrief

Door op de 'verzend' knop te drukken, gaat u ermee akkoord dat uw persoonlijke gegevens worden verwerkt en gebruikt door Landgoed Bleijenbeek (Verplicht)