Wandelen en fietsen in de omgeving

Landgoed Bleijenbeek, te Afferden, ligt in het midden van de prachtige omgeving van Nationaal Park de Maasduinen: het groene hart van Noord Limburg. Omringd door groene natuur is het dan ook geen verrassing dat u een prachtige wandel- of fietstocht kunt afleggen rondom Landgoed Bleijenbeek. En als officieel startpunt van het Nationaal Park helpen wij u graag op weg bij het vinden van een goede route zodat u heerlijk kunt wandelen en fietsen. Bij onze receptie op Landgoed Bleijenbeek kunt u onze eigen wandel- en fietsroutes ophalen. Deze routes beginnen en eindigen op Landgoed Bleijenbeek en geven u een goede indruk van de omgeving.

Wanneer u met de auto komt, kunt u deze gratis parkeren op de ruime parkeerplaats Landgoed Bleijenbeek. Uiteraard kunt u na afloop van uw wandel- of fietstocht ook aanschuiven in het restaurant of op het terras van Paviljoen Bleijenbeek.

Mocht u vragen hebben over de omgeving, over de routes of zou u graag een andere route willen wandelen en fietsen? Dan kunt u altijd contact opnemen met ons of uw vraag stellen op Landgoed Bleijenbeek.

Happen en Trappen in Nationaal Park de Maasduinen

Happen en Trappen is een landelijke fietsroute aanbieder welke u de mooiste fietsroutes aanbiedt verspreid door de omgeving van Nederland en België. De naam zegt het al, tijdens deze fietstochten bezoekt u ook diverse, lokale restaurants. Ook restaurant Landgoed Bleijenbeek is aangesloten bij 1 van deze routes: Maasheggen en Maasduinen.

Tijdens de route van 46 km zult u een stop maken bij 5 lokale restaurant, waarbij Landgoed Bleijenbeek uw laatste stop is. U schuift ’s avonds bij ons aan op het terras en geniet van het dessert terwijl u de laatste golfers van de baan ziet komen.

Het happen en trappen arrangement bedraagt €39,95 inclusief het 5-gangen diner bij alle restaurants.

Klik hier voor meer informatie en het reserveringsformulier

Happen en Stappen in de Maasduinen

Net zoals Happen en Trappen is ook Happen en Stappen een landelijke wandelroute aanbieder welke u de mooiste wandelroutes aanbiedt verspreid door de omgeving van Nederland en België. Tijdens deze wandeltochten bezoekt u ook diverse, lokale restaurants, waar u een hapje eet tijdens het wandelen van de route. Landgoed Bleijenbeek is aangesloten bij één van deze routes: Bijzondere belevenissen in Nationaal Park de Maasduinen.

Tijdens het wandelen van de 21 kilometer lange route stopt u bij twee deelnemende, lokale restaurantjes, waarbij ook Restaurant Bleijenbeek een stop is. U kunt ervoor kiezen om te starten, met een ontvangst van een kopje koffie en een stuk gebak en om vervolgens ook weer te eindigen bij Bleijenbeek met een lunchgerecht of diner. Ook kunt u er voor kiezen om Bleijenbeek als tweede stop te bezoeken. U kunt dan in het restaurant een lekker soepje eten.

De prijs voor het Happen en Stappen ochtendprogramma bedraagt €21,95 (u eindigt bij Landgoed Bleijenbeek met een lunch) en voor het middagprogramma €27,95 (u eindigt bij Landgoed Bleijenbeek met een hoofdgerecht). Deze prijs is inclusief de gerechten.

Klik hier voor meer informatie en het reserveringsformulier

Rondleiding door Nationaal Park de Maasduinen

Vanuit Landgoed Bleijenbeek zijn wij natuurlijk enorm enthousiast om u de prachtige regio van het Landgoed én van Nationaal Park de Maasduinen te laten zien, beleven en ontdekken. Maar wij snappen dat, wanneer dit voor u een onbekende omgeving is, het misschien wel leuker is om begeleid door een gids het nationaal park te ervaren. Om het beste van de lokale natuur te ontdekken faciliteren wij, samen met Limburgs Landschap, rondleidingen door het nationaal park, waarbij u de Duvelskuul ontdekt, een stuk natuur in de Maasduinen waarbij u door de duinen loopt en de vennen ziet. De rondleiding door Duvelskuul duurt circa drie uur en kost 40 euro per gids.

Bij interesse voor een rondleiding of een georganiseerde wandeltocht kunt u altijd contact opnemen met ons personeel via 0485-530084 of via receptie@bleijenbeek.nl

Rondwandeling Landgoed Bleijenbeek

Onder leiding van dichter/schrijver ‘rendier’ is er iedere zondag de gelegenheid om een prachtige rondwandeling over en rondom Golfbaan Landgoed Bleijenbeek te maken.

Vele weetjes en anekdotes passeren de revue en die worden steeds samengevat in een kort gedicht. Start is om 12.00 uur in paviljoen Bleijenbeek met een heerlijk plankje met ‘3 hapjes uit de keuken’ Om 15.00 uur zijn we weer terug, een bijzondere ervaring rijker.

Kosten: € 10.00 per persoon.

Aanmelden:

Ja ik blijf graag op de hoogte van nieuws en aanbiedingen via de nieuwsbrief

Wij helpen u graag! Neem contact met ons op via:

0485-530084 of via receptie@bleijenbeek.nl

 

Graag tot snel, groet Receptie Bleijenbeek