Wandelen en fietsen in de omgeving

Landgoed Bleijenbeek, te Afferden, ligt in het midden van de prachtige omgeving van Nationaal Park de Maasduinen: het groene hart van Noord Limburg. Omringd door groene natuur is het dan ook geen verrassing dat je een prachtige wandel- of fietstocht kunt afleggen rondom Landgoed Bleijenbeek. En als officieel startpunt van het Nationaal Park helpen wij je graag op weg bij het vinden van een goede route zodat u heerlijk kunt wandelen en fietsen. Bij onze receptie op Landgoed Bleijenbeek kun je onze eigen wandel- en fietsroutes ophalen. Deze routes beginnen en eindigen op Landgoed Bleijenbeek en geven je een goede indruk van de omgeving.

Wanneer je met de auto komt, kun je deze gratis parkeren op de ruime parkeerplaats Landgoed Bleijenbeek. Uiteraard kun je na afloop van je wandel- of fietstocht ook aanschuiven in het restaurant of op het terras van Paviljoen Bleijenbeek.

Mocht je vragen hebben over de omgeving, over de routes of zou je graag een andere route willen wandelen en fietsen? Dan kun je altijd contact opnemen met ons of je vraag stellen op Landgoed Bleijenbeek.

Happen en Trappen in Nationaal Park de Maasduinen

Happen en Trappen is een landelijke fietsroute aanbieder welke je de mooiste fietsroutes aanbiedt verspreid door de omgeving van Nederland en België. De naam zegt het al, tijdens deze fietstochten bezoekt u ook diverse, lokale restaurants. Ook restaurant Landgoed Bleijenbeek is aangesloten bij 1 van deze routes: Maasheggen en Maasduinen.

Tijdens de route van 46 km zult u een stop maken bij 5 lokale restaurant, waarbij Landgoed Bleijenbeek de laatste stop is. Je schuift ’s avonds bij ons aan op het terras en geniet van het dessert terwijl je de laatste golfers van de baan ziet komen.

Het happen en trappen arrangement bedraagt €41,95 inclusief het 5-gangen diner bij alle restaurants.

Klik hier voor meer informatie en het reserveringsformulier

Happen en Stappen in Nationaal Park de Maasduinen

Net zoals Happen en Trappen is ook Happen en Stappen een landelijke wandelroute aanbieder welke je de mooiste wandelroutes aanbiedt verspreid door de omgeving van Nederland en België. Tijdens deze wandeltochten bezoek je ook diverse, lokale restaurants, waar je een hapje nuttigt tijdens het wandelen van de route. Ook Landgoed Bleijenbeek is aangesloten bij 1 van deze routes: Bijzondere belevenissen in Nationaal park de Maasduinen.

Tijdens het wandelen van de 12 km lange route stop je bij twee deelnemende, lokale restaurantjes. Alle informatie over de route vind je via de website van Happen en Stappen.

De prijs voor het Happen en Stappen ochtendprogramma bedraagt €21,95 en voor het middagprogramma €27,95. Deze prijs is inclusief de gerechten.

Regio mAasduinen

 

De Limburgse gemeente Bergen is de meest ontspannende plek in Nederland om te fietsen. Met het proeven van de sfeer en de geschiedenis van de dorpen in de Regio-Maasduinen in Noord-Limburg, kunt u alle kanten op!

Benieuwd wat je nog meer kunt doen in deze regio. Bezoek de website www.regio-maasduinen.nl 

Wij helpen je graag!

Neem contact met ons op via 0485-530084, receptie@bleijenbeek.nl

Graag tot snel!

Receptie

Waterschap Limburg maakt de Eckeltsebeek klimaatrobuust


Er worden verschillende maatregelen genomen in de Eckeltsebeek en een aantal zijbeken die leiden
tot verbetering van de waterhuishouding. Een van die maatregelen is het vervangen van een duiker
ter hoogte van de golfbaan Bleijenbeek. Om de werkzaamheden veilig uit te voeren sluiten we vanaf
maandag 10 oktober de Bleijenbeek tussen de Berkenlaan en de golfbaan af voor gemotoriseerd
verkeer.


Wij verwachten de werkzaamheden op woensdag 19 oktober af te ronden. Gedurende deze
wegafsluiting wordt gemotoriseerd verkeer omgeleid. De omleidingsroute is aangegeven met gele
borden. De golfbaan blijft te allen tijde bereikbaar via de Horsterbeekweg. Voetgangers en fietsers
die gebruik maken van het fietspad kunnen wel te allen tijde door.