Wandelen en fietsen in de omgeving

Landgoed Bleijenbeek, te Afferden, ligt in het midden van de prachtige omgeving van Nationaal Park de Maasduinen: het groene hart van Noord Limburg. Omringd door groene natuur is het dan ook geen verrassing dat je een prachtige wandel- of fietstocht kunt afleggen rondom Landgoed Bleijenbeek. En als officieel startpunt van het Nationaal Park helpen wij je graag op weg bij het vinden van een goede route zodat u heerlijk kunt wandelen en fietsen. Bij onze receptie op Landgoed Bleijenbeek kun je onze eigen wandel- en fietsroutes ophalen. Deze routes beginnen en eindigen op Landgoed Bleijenbeek en geven je een goede indruk van de omgeving.

Wanneer je met de auto komt, kun je deze gratis parkeren op de ruime parkeerplaats Landgoed Bleijenbeek. Uiteraard kun je na afloop van je wandel- of fietstocht ook aanschuiven in het restaurant of op het terras van Paviljoen Bleijenbeek.

Mocht je vragen hebben over de omgeving, over de routes of zou je graag een andere route willen wandelen en fietsen? Dan kun je altijd contact opnemen met ons of je vraag stellen op Landgoed Bleijenbeek.

Happen en Trappen in Nationaal Park de Maasduinen

Happen en Trappen is een landelijke fietsroute aanbieder welke je de mooiste fietsroutes aanbiedt verspreid door de omgeving van Nederland en België. De naam zegt het al, tijdens deze fietstochten bezoekt u ook diverse, lokale restaurants. Ook restaurant Landgoed Bleijenbeek is aangesloten bij 1 van deze routes: Maasheggen en Maasduinen.

Tijdens de route van 46 km zult u een stop maken bij 5 lokale restaurant, waarbij Landgoed Bleijenbeek de laatste stop is. Je schuift ’s avonds bij ons aan op het terras en geniet van het dessert terwijl je de laatste golfers van de baan ziet komen.

Het happen en trappen arrangement bedraagt €39,95 inclusief het 5-gangen diner bij alle restaurants.

Klik hier voor meer informatie en het reserveringsformulier

Rondleiding door Nationaal Park de Maasduinen

Vanuit Landgoed Bleijenbeek zijn wij natuurlijk enorm enthousiast om je de prachtige regio van het Landgoed én van Nationaal Park de Maasduinen te laten zien, beleven en ontdekken. Maar wij snappen dat, wanneer dit voor je een onbekende omgeving is, het misschien wel leuker is om begeleid door een gids het nationaal park te ervaren. Om het beste van de lokale natuur te ontdekken faciliteren wij, samen met Limburgs Landschap, rondleidingen door het nationaal park, waarbij je de Duvelskuul ontdekt, een stuk natuur in de Maasduinen waarbij je door de duinen loopt en de vennen ziet. De rondleiding door Duvelskuul duurt circa drie uur en kost 40 euro per gids.

Bij interesse voor een rondleiding of een georganiseerde wandeltocht kun je altijd contact opnemen met ons personeel via 0485-530084 of via receptie@bleijenbeek.nl

Rondwandeling Landgoed Bleijenbeek

Onder leiding van dichter/schrijver ‘rendier’ is er iedere zondag de gelegenheid om een prachtige rondwandeling over en rondom Golfbaan Landgoed Bleijenbeek te maken.

Vele weetjes en anekdotes passeren de revue en die worden steeds samengevat in een kort gedicht. Start is om 12.00 uur in paviljoen Bleijenbeek met een heerlijk plankje met ‘3 hapjes uit de keuken’ Om 15.00 uur zijn we weer terug, een bijzondere ervaring rijker.

De rondleidingen zijn van 1 mei 2019 tot 15 oktober 2019

Kosten: € 10.00 per persoon.
 

Wij helpen je graag! Neem contact met ons op via:

0485-530084 of via receptie@bleijenbeek.nl

 

Graag tot snel, groet Receptie Bleijenbeek