Wandelen en fietsen in de omgeving

Landgoed Bleijenbeek, te Afferden, ligt in het midden van de prachtige omgeving van Nationaal Park de Maasduinen: het groene hart van Noord Limburg. Omringd door groene natuur is het dan ook geen verrassing dat je een prachtige wandel- of fietstocht kunt afleggen rondom Landgoed Bleijenbeek. En als officieel startpunt van het Nationaal Park helpen wij je graag op weg bij het vinden van een goede route zodat u heerlijk kunt wandelen en fietsen. Bij onze receptie op Landgoed Bleijenbeek kun je onze eigen wandel- en fietsroutes ophalen. Deze routes beginnen en eindigen op Landgoed Bleijenbeek en geven je een goede indruk van de omgeving.

Wanneer je met de auto komt, kun je deze gratis parkeren op de ruime parkeerplaats Landgoed Bleijenbeek. Uiteraard kun je na afloop van je wandel- of fietstocht ook aanschuiven in het restaurant of op het terras van Paviljoen Bleijenbeek.

Mocht je vragen hebben over de omgeving, over de routes of zou je graag een andere route willen wandelen en fietsen? Dan kun je altijd contact opnemen met ons of je vraag stellen op Landgoed Bleijenbeek.

Happen en Trappen in Nationaal Park de Maasduinen

Happen en Trappen is een landelijke fietsroute aanbieder welke je de mooiste fietsroutes aanbiedt verspreid door de omgeving van Nederland en België. De naam zegt het al, tijdens deze fietstochten bezoekt u ook diverse, lokale restaurants. Ook restaurant Landgoed Bleijenbeek is aangesloten bij 1 van deze routes: Maasheggen en Maasduinen.

Tijdens de route van 46 km zult u een stop maken bij 5 lokale restaurant, waarbij Landgoed Bleijenbeek de laatste stop is. Je schuift ’s avonds bij ons aan op het terras en geniet van het dessert terwijl je de laatste golfers van de baan ziet komen.

Het happen en trappen arrangement bedraagt €39,95 inclusief het 5-gangen diner bij alle restaurants.

Klik hier voor meer informatie en het reserveringsformulier

Net zoals Happen en Trappen is ook Happen en Stappen een landelijke wandelroute aanbieder welke je de mooiste wandelroutes aanbiedt verspreid door de omgeving van Nederland en België. Tijdens deze wandeltochten bezoek je ook diverse, lokale restaurants, waar je een hapje nuttigt tijdens het wandelen van de route. Ook Landgoed Bleijenbeek is aangesloten bij 1 van deze routes: Bijzondere belevenissen in Nationaal park de Maasduinen.

Tijdens het wandelen van de 19 km lange route stop je bij twee deelnemende, lokale restaurantjes. Alle informatie over de route vind je via de website van Happen en Stappen.

De prijs voor het Happen en Stappen ochtendprogramma bedraagt €21,95 en voor het middagprogramma €27,95. Deze prijs is inclusief de gerechten.

. Rondwandeling Landgoed Bleijenbeek

Onder leiding van dichter/schrijver ‘rendier’ is er iedere zondag de gelegenheid om een prachtige rondwandeling over en rondom Golfbaan Landgoed Bleijenbeek te maken.

Vele weetjes en anekdotes passeren de revue en die worden steeds samengevat in een kort gedicht. Start is om 12.00 uur in paviljoen Bleijenbeek met een heerlijk plankje met ‘3 hapjes uit de keuken’ Om 15.00 uur zijn we weer terug, een bijzondere ervaring rijker.

De rondleidingen zijn van 1 mei 2019 tot 15 oktober 2019

Kosten: € 10.50 per persoon.  

 

 Aanmelden kan via onderstaand formulier

Je kan reserveren voor een rondleiding op zondag vóór vrijdag 16:00. 

  Ja ik blijf graag op de hoogte van nieuws en aanbiedingen via de nieuwsbrief

  Wij helpen je graag! Neem contact met ons op via:

  0485-530084 of via receptie@bleijenbeek.nl

   

  Graag tot snel, groet Receptie Bleijenbeek

  De 18 holes CC baan is gesloten. momenteel zijn er wintergreens op de Par 3-4 baan. De Pitch- en Puttbaan is geopend. De oefenfaciliteiten zijn geopend, behalve de putting green, die is nog gesloten. Flights van 2 personen zijn toegestaan in de baan. Openingstijden receptie, toiletten in clubhuis: maandag t/m zondag 08.30 - ca. 16.45 uur. Let op: de lockerruimtes sluiten om 17.00 uur.  Onze horeca en kleedkamers zijn nog gesloten.