Trouwen op Landgoed Bleijenbeek

Maak een afspraakSfeerimpressie

Verbinden & verrassen

Bent u op zoek naar een unieke trouwlocatie die u en uw gasten voor altijd bij zullen blijven? Landgoed Bleijenbeek biedt een prachtige en bovenal unieke ervaring voor uw trouwen in Kasteelruïne Bleijenbeek, gelegen op het Landgoed. U waant zich in een groene, natuurlijke en historische omgeving terwijl u geniet van de sfeervolle ambiance van het nationaal park. Kasteelruïne Bleijenbeek is een trouwlocatie met een verhaal en zorgt voor een dag die u nooit meer zult vergeten.

Wij bieden u een verscheidenheid aan mogelijkheden voor het vieren van uw huwelijk en huwelijksfeest. Uiteraard kunt u kiezen voor een huwelijk in Kasteelruïne Bleijenbeek, maar mocht u willen trouwen op het Paviljoen zelf, of wellicht buiten op het landgoed, is dit uiteraard ook mogelijk. Als onderdeel van uw huwelijksfeest kunt u genieten van een prachtig en heerlijk huwelijksdiner of buffet en uw dag feestelijk afsluiten in het Paviljoen.

Samen met ons team zorgen wij ervoor dat u de dag van uw leven krijgt en dat u van al uw wensen wordt voorzien. Niets zal u ontbreken tijdens de mooiste dag van uw leven!

Landgoed Bleijenbeek, gelegen in Afferden Limburg, is met Kasteelruïne Bleijenbeek een aangewezen officiële trouwlocatie binnen de gemeente Bergen. Samen met u organiseren wij een ceremonie en/of huwelijksfeest waarin u van al uw wensen wordt voorzien. U hoeft zich nergens zorgen om te maken; wij regelen een prachtige ceremonie voor u!

Uiteraard kunt u op Landgoed Bleijenbeek ook terecht voor een fotoreportage met uw gasten en uw partner.

Interesse? Neem contact met ons op!

Ja ik blijf graag op de hoogte van nieuws en aanbiedingen via de nieuwsbrief

Door op de 'verzend' knop te drukken, gaat u ermee akkoord dat uw persoonlijke gegevens worden verwerkt en gebruikt door Landgoed Bleijenbeek (Verplicht)