Trouwen op Landgoed Bleijenbeek

Maak een afspraakSfeerimpressie

Verbinden & verrassen

Bent u op zoek naar een unieke trouwlocatie die u en uw gasten voor altijd bij zullen blijven? Landgoed Bleijenbeek biedt een prachtige en bovenal unieke ervaring voor uw trouwen in Kasteelruïne Bleijenbeek, gelegen op het Landgoed. U waant zich in een groene, natuurlijke en historische omgeving terwijl u geniet van de sfeervolle ambiance van het nationaal park. Kasteelruïne Bleijenbeek is een trouwlocatie met een verhaal en zorgt voor een dag die u nooit meer zult vergeten.

Wij bieden u een verscheidenheid aan mogelijkheden voor het vieren van uw huwelijk en huwelijksfeest. Uiteraard kunt u kiezen voor een huwelijk in Kasteelruïne Bleijenbeek, maar mocht u willen trouwen op het Paviljoen zelf, of wellicht buiten op het landgoed, is dit uiteraard ook mogelijk. Als onderdeel van uw huwelijksfeest kunt u genieten van een prachtig en heerlijk huwelijksdiner of buffet en uw dag feestelijk afsluiten in het Paviljoen.

Samen met ons team zorgen wij ervoor dat u de dag van uw leven krijgt en dat u van al uw wensen wordt voorzien. Niets zal u ontbreken tijdens de mooiste dag van uw leven!

Landgoed Bleijenbeek, gelegen in Afferden Limburg, is met Kasteelruïne Bleijenbeek een aangewezen officiële trouwlocatie binnen de gemeente Bergen. Samen met u organiseren wij een ceremonie en/of huwelijksfeest waarin u van al uw wensen wordt voorzien. U hoeft zich nergens zorgen om te maken; wij regelen een prachtige ceremonie voor u!

Uiteraard kunt u op Landgoed Bleijenbeek ook terecht voor een fotoreportage met uw gasten en uw partner.

Interesse? Neem contact met ons op!

Hoe heeft u ons gevonden?
Social mediaGoogleAdvertentie/flyerVia vrienden/bekendenAnders

Ja ik blijf graag op de hoogte van nieuws en aanbiedingen via de nieuwsbrief

Door op de 'verzend' knop te drukken, gaat u ermee akkoord dat uw persoonlijke gegevens worden verwerkt en gebruikt door Landgoed Bleijenbeek (Verplicht)