Trouwen op Landgoed Bleijenbeek

Maak een afspraakSfeerimpressie

Verbinden & verrassen

Ben je op zoek naar een unieke trouwlocatie die jou en je gasten voor altijd bij zullen blijven? Landgoed Bleijenbeek biedt een prachtige en bovenal unieke ervaring in Kasteelruïne Bleijenbeek, gelegen op het Landgoed. Je waant zich in een groene, natuurlijke en historische omgeving terwijl je geniet van de sfeervolle ambiance van het nationaal park. Kasteelruïne Bleijenbeek is een trouwlocatie met een verhaal en zorgt voor een dag die je nooit meer zult vergeten.

Wij bieden je een verscheidenheid aan mogelijkheden voor het vieren van je huwelijk en huwelijksfeest. Uiteraard kun je kiezen voor een huwelijk in Kasteelruïne Bleijenbeek, maar mocht je willen trouwen op het Paviljoen zelf, of wellicht buiten op het landgoed, is dit uiteraard ook mogelijk. Als onderdeel van je huwelijksfeest kun je genieten van een prachtig en heerlijk huwelijksdiner of buffet en je dag feestelijk afsluiten in het Paviljoen.

Samen met ons team zorgen wij ervoor dat je de dag van je leven krijgt en dat je van al je wensen wordt voorzien. Niets zal je ontbreken tijdens de mooiste dag van je leven!

Landgoed Bleijenbeek, gelegen in Afferden Limburg, is met Kasteelruïne Bleijenbeek een aangewezen officiële trouwlocatie binnen de gemeente Bergen. Samen met jou organiseren wij een ceremonie en/of huwelijksfeest waarin je van al je wensen wordt voorzien. Je hoeft je nergens zorgen om te maken; wij regelen een prachtige ceremonie voor jou!

Uiteraard kun je op Landgoed Bleijenbeek ook terecht voor een fotoreportage met je gasten en je partner.

Interesse? Neem contact met ons op!

  Hoe heb je ons gevonden?
  Social mediaGoogleAdvertentie/flyerVia vrienden/bekendenAnders

  Ja ik blijf graag op de hoogte van nieuws en aanbiedingen via de nieuwsbrief

  Door op de 'verzend' knop te drukken, ga je ermee akkoord dat jouw persoonlijke gegevens worden verwerkt en gebruikt door Landgoed Bleijenbeek (Verplicht)

  Nieuwe openingstijden/ heropening terras!

  De receptie is geopend van 8.00-16.00uur 

  Het terras en de keuken zijn geopend van 12.00-18.00uur 

  Na 18.00uur zijn er nog take away mogelijkheden voor een drankje

  De lockers zijn geopend van 7.00 tot 21.00 uur