Zakelijk golfen

Businessclub Leden

Businesslid worden?

Business en leisure combineren kent vele voordelen. Je kunt gemakkelijk tijdens een ronde golf, samen met je collega’s en/of partners, netwerken in een ontspannen sfeer. De Landgoed Golfbanen draagt het bedrijfsleven graag een warm hart toe en bied je een businesslidmaatschap waarbij je golfen en zaken eenvoudig kunt samenbrengen. Tevens biedt de golfbaan je uitstekende faciliteiten voor bijvoorbeeld vergaderingen, seminars, presentaties en zakenlunches en -diners.

Eens per maand word er voor je een businessdag georganiseerd op zowel Landgoed Welderen als Landgoed Bleijenbeek. Je speelt deze dag een gezellige wedstrijd en kunt na afloop aanschuiven bij het diner.

Ook ben je vrij om zelf met je gezelschap een golfdag, een golfclinic of golflessen boeken.

In de nieuwe opzet die sinds vorig jaar van kracht is, zijn de twee businessclubs van Golfbaan Landgoed Welderen en Golfbaan Landgoed Bleijenbeek verenigt tot één businessclub. Hierdoor hebben wij op dit moment een businessclub van ongeveer 140 bedrijven. Zij zijn elk constant opzoek naar nieuwe contacten en hun netwerk uit te breiden.

Wil je meer informatie over alle voordelen van het businesslidmaatschap en de kosten die dit lidmaatschap bedraagt? In dit bestand vind je alle informatie.

Klik hier voor het inschrijfformulier

Data businessclub wedstrijden 2018

24/01 – Golf in the dark
16/03 – Businesswedstrijd Bleijenbeek
06/04 – Businesswedstrijd Welderen
04/05 – Businesswedstrijd Bleijenbeek (gesponsord door Bureau Vet)
08/06 – Businesswedstrijd Welderen (gesponsord door Kien)
06/07 – Businesswedstrijd Welderen (trofeewedstrijd gesponsord door de Landgoed Golfbanen)
17/08 – Businesswedstrijd Bleijenbeek
21/09 – Businesswedstrijd Welderen
12-10 – Businesswedstrijd Bleijenbeek