De introductiecommissie zorgt voor de eerste kennismaking met de Golfclub zodra je lid bent geworden, je baanpermissie hebt verkregen van de golfpro of je jezelf hebt aangemeld voor een ander arrangement.

Je wordt benaderd door een van de leden van de introductiecommissie maar natuurlijk kun je ook zelf al contact opnemen. Hieronder tref je de contactgegevens aan van de leden van deze commissie.

Naast jou welkom te heten en eventuele vragen te beantwoorden over de golfclub organiseert de introductiecommissie een aantal introductierondes op de Par ¾ baan.
Deze hebben vooral als doel de beginnende golfer wegwijs te maken met de regels in de baan en de ‘golfetiquette’.  In een prettige en gemoedelijke sfeer worden deze introductierondes in een leuke wedstrijdvorm gegoten en deze vinden circa 12 keer per jaar plaats. Het is daarnaast ook een leuke manier om alvast andere beginnende golfers te ontmoeten en te ontdekken dat het golfspel voor iedereen vele uitdagingen kent.
De introductierondes worden steeds door ervaren golfers begeleid zodat je ook tijdens de ronde volop je vragen kunt stellen.

 

De introductiecommissie verzorgt de uitnodigingen voor deze rondes.

De commissie bestaat uit:

*Ilona Deckers. lid, (wedstrijdleider)

*Toine Faber, lid, (wedstrijdleider)

*Leo Verleun, lid, (contacten begeleiders)

*Wim de Cloe, (voorzitter)

 

Voor meer informatie: introductie@golfclubbleijenbeek.nl

Women's Golf