Op de golfbaan van Landgoed Bleijenbeek wordt op zaterdag 28 september 2024 alweer de 2e uitvoering van de golfwedstrijd om de Nederlandse Golfmuseum Cup gespeeld.

De wedstrijd

De wedstrijd om de Nederlandse Golfmuseum Cup kent een open inschrijving voor amateur golfers met een exact handicap tot en met 45. Deelnemers dienen er rekening mee te houden dat voor bepaling van het resultaat voor alle deelnemers een playing handicap van maximaal 36 geldt.

Inschrijven kan via info@golfmuseum.nl. De inschrijving sluit op maandag 23 september 2024 om 18.00 uur.

Leden van Golfclub Bleijenbeek kunnen ook inschrijven via E-golf4U op de website van de club.

Er is een maximale inschrijving van 72 deelnemers.

 

De wedstrijd wordt gespeeld op de 18 holes Champions Course van Golfbaan Bleijenbeek in Afferden, Noord-Limburg. De wedstrijd is qualifying en de spelvorm is stableford individueel gemengd. Dames spelen vanaf de rode tee, heren vanaf de gele tee. De startvorm is shotgun, zodat iedereen ongeveer gelijk klaar is met spelen en aan de borreltijd kan beginnen in Paviljoen Bleijenbeek.

De starttijd van de flights is om 11.00 uur.

De wedstrijd staat onder toezicht van een referee.

De dag

Vanaf 09.00 uur is de ontvangst met koffie/thee en Limburgse vlaai, gevolgd door de briefing om 10.30 uur.

Warm slaan kan ook. Driving Range ballen worden beschikbaar gesteld door Golfbaan Bleijenbeek.

Na de wedstijd even bijkomen met een lekkere bittermix voor alle deelnemers.

En dan de prijsuitreiking en gezamenlijk genieten van een heerlijk Maasduinenbuffet.

 

De kosten van deze geheel verzorgde dag inclusief greenfee bedragen €124,50 per persoon, exclusief drankjes.

Leden van Golfclub Bleijenbeek en leden van Golfclub Welderen betalen voor deze dag € 55,00 per persoon, exclusief drankjes.

 

De eerste editie van de Nederlandse Golfmuseum Cup had plaats op zaterdag 15 juli 2023 en kende 45 deelnemers. De eerste plaats bij de dames was voor Geeranne Gimbrere met 33 stb. De eerste plaats bij de heren was voor Eric Mos met 37 stb, die daarmee ook het algemeen klassement won en de eerste winnaar werd van de Nederlandse Golfmuseum Cup.

 

De Cup is een wisselbeker, maar de winnaar of winnares van deze beker gaat niet met lege handen naar huis.

 

3D Golfvakanties stelt als hoofdprijs een prachtige golfvakantie in Isla Canela Golf Hotel Boutique in Spanje beschikbaar inclusief autohuur en greenfees.

 

En natuurlijk zijn er prijzen voor de nummers 1, 2 en 3, zowel bij de dames als bij de heren. Ook voor de neary en voor de longest is er bij de dames zowel als bij de heren een prijs beschikbaar.