Kennismakingsclinic

Leer snel de basis van de golfsport en ga direct de baan op!
CursusinhoudAanmelden

Kennismaken met de golfsport

Wist je dat de golfsport ook birdies kent? Wanneer je antwoord op deze vraag ‘nee’ is en je ook nog nooit een golfclub in handen hebt gehad is de kennismakingsclinic misschien wel wat voor jou. Wij bieden je graag de mogelijkheid om eens te proeven van de golfsport. Samen met een professional, de golfleraar, ga je wat vaardigheden doornemen om vervolgens een paar holes te spelen op de kleine baan.

Ons doel is om jou aan het einde van de cursus een goed beeld te geven van wat golf inhoudt en te bekijken hoe we jouw doel kunnen verwezenlijken. Concentratie, ontspanning en het gebruik van je volledige lichaam komen aan bod. Een heerlijke ontspannen sport in de buitenlucht die je samen of alleen kan beoefenen!

De details

Minimaal aantal inschrijvingen : 4 personen
Voor wie : Iedereen die nog nooit heeft gegolfd!
Duur : 3 uur durende clinic
De cursus is inclusief materiaal

Prijs

37,50

per persoon / inclusief materiaal

Boeken

Via onze lesagenda hieronder kan je jouw plek reserveren voor de kennismakingsclinic. Je ziet direct in de agenda op welke data er een kennismakingsclinic gepland staat.
Lukt het niet via de online lesagenda? Bel ons via 0485 530084 en wij plannen je in.

Jaarlijks introduceren we veel mensen met de golfsport door de kennismakingsclinics die we organiseren. Het is de perfecte manier om een indruk te krijgen van de sport en te leren waar het allemaal om gaat. Tijdens de kennismakingsclinic leer je alle basistechniek en heb je natuurlijk voldoende tijd om je vragen te stellen aan de begeleidend golfprofessional!

m.vanoijen@bleijenbeek.nl

Maud van Oijen

Sales en Events

Let op!

Wij werken in klein groepsverband om iedere golfer de aandacht te geven die hij of zij verdient. Schrijf je dus op tijd in voor een kennismakingsclinic vóórdat hij vol zit. Je kan je aanmelden via de golfschool agenda.

Reserveer jouw plekje voor de volgende kennismakingsclinic!

Klik onder “Select All” op kennismakingsclinic. Lukt het niet via de online lesagenda? Bel ons via 0485 530084 en wij plannen je in.