gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-96096752-1');

KENNISMAKINGSCLINIC


Direct spelen op de golfbaan

Leer golfen binnen drie uur groepsles en ontvang jouw baanpermissie!

Kennismaken met de golfsport

Wist je dat de golfsport ook birdies kent? Wanneer je antwoord op deze vraag ‘nee’ is en je ook nog nooit een club in handen hebt gehad, bieden wij je de mogelijkheid om eens te proeven van de golfsport. Samen met een professional, de golfleraar, ga je wat vaardigheden doornemen om vervolgens een paar holes te spelen op de kleine baan.

Ons doel is om jou aan het einde een goed beeld te geven van wat golf inhoudt en te bekijken hoe we jouw doel kunnen verwezenlijken. Concentratie, ontspanning en het gebruik van je volledige lichaam komen aan bod. Een heerlijke ontspannen sport in de buitenlucht die je samen of alleen kan beoefenen!

 

De details

Kosten : € 30,00 p.p. (incl. een drankje bij ontvangst en het gebruik van materiaal)
Minimaal aantal inschrijvingen : 6 personen
Voor wie : Iedereen die nog nooit heeft gegolfd!
Duur : 3 uur durende clinic

Data en tijden

Op dit moment zijn er nog geen nieuwe data bekend. Wanneer er nieuwe cursussen gepland worden, worden deze hier bekend gemaakt.

Schrijf je nu in voor de kennismakingsclinic!

Hoe heb je ons gevonden?
Social mediaGoogleAdvertentie/flyerVia vrienden/bekendenAnders

Ja ik blijf graag op de hoogte van nieuws en aanbiedingen via de nieuwsbrief

Ja, Landgoed Bleijenbeek mag mij na afloop van de clinic éénmalig een mail sturen met een bedankje en persoonlijke aanbieding

Door op de 'verzend' knop te drukken, ga je ermee akkoord dat je persoonlijke gegevens worden verwerkt en gebruikt door Landgoed Bleijenbeek (Verplicht)