Startrichttijd reserveren

boek nu

Indicatie starttijd reserveren?

Onderstaand zie je het reserveringssysteem E-Golf4U waarmee wij op Landgoed Bleijenbeek starttijden reserveren. Je kunt alleen een (indicatie) starttijd reserveren wanneer je geen lid bent van onze golfbaan.

Je kunt de gewenste baan om te starten (of 9 of 18 holes) selecteren om je starttijd te boeken. Rechts boven de beschikbare tijden zie je welke baan je geselecteerd hebt.

Alle starttijden die groen gekleurd zijn, zijn nog beschikbaar om te reserveren.

De starttijden die wit gekleurd zijn, zijn bezet. Je kunt op deze tijd dus niet meer starten.

Er kunnen vier personen in één flight spelen. Wanneer je in een starttijd een of meer rode vlakken ziet staan betekent dit dat de flight bezet is, maar nog niet door vier personen.

Wanneer je een starttijd wilt reserveren moet je inloggen. Heb je al eerder via E-Golf4U een starttijd gereserveerd (bij Landgoed Bleijenbeek of bij een andere golfbaan in Nederland die met E-Golf4U werkt)? Dan kun je je oude inloggegevens gebruiken en inloggen via ‘inloggen als gast’. Wanneer je geen inloggegevens hebt kun je deze aanmaken op het moment dat je een reservering plaatst via de button ‘registreer’.

Tot snel op Landgoed Bleijenbeek!

Jouw mening is goud waard!

 

Enquête

  Jouw mening is goud waard. En daarom zouden we het waarderen als je 10 minuutjes de tijd wilt nemen om deze enquête in te vullen en ons voor volgend jaar op weg te helpen.

Onder de deelnemers van de enquête verloten we een cadeaubon.

Alvast bedankt!

Klik hier om de enquête in te vullen