STARTTIJD RESERVEREN

boek nu

 starttijd reserveren?

Onderstaand zie je het reserveringssysteem E-Golf4U waarmee wij op Landgoed Bleijenbeek starttijden reserveren. 

Je kunt de gewenste baan om te starten (of 9 of 18 holes) selecteren om je starttijd te boeken. Rechts boven de beschikbare tijden zie je welke baan je geselecteerd hebt.

Alle starttijden die groen gekleurd zijn, zijn nog beschikbaar om te reserveren.

Er kunnen twee personen in één flight spelen. Wanneer je in een starttijd een of meer rode/blauwe vlakken ziet staan betekent dit dat de flight bezet is, maar nog niet door twee personen.

Wanneer je een starttijd wilt reserveren moet je inloggen. Heb je al eerder via E-Golf4U een starttijd gereserveerd (bij Landgoed Bleijenbeek of bij een andere golfbaan in Nederland die met E-Golf4U werkt)? Dan kun je je oude inloggegevens gebruiken en inloggen via ‘inloggen als gast’. Wanneer je geen inloggegevens hebt kun je deze aanmaken op het moment dat je een reservering plaatst via de button ‘registreer’.

Tot snel op Landgoed Bleijenbeek!

De 18 holes CC baan is gesloten. momenteel zijn er wintergreens op de Par 3-4 baan. De Pitch- en Puttbaan is geopend. De oefenfaciliteiten zijn geopend, behalve de putting green, die is nog gesloten. Flights van 2 personen zijn toegestaan in de baan. Openingstijden receptie, toiletten in clubhuis: maandag t/m zondag 08.30 - ca. 16.45 uur. Let op: de lockerruimtes sluiten om 17.00 uur.  Onze horeca en kleedkamers zijn nog gesloten.