Leer de sport én nieuwe vrouwen uit de omgeving kennen!

We willen meer vrouwen voorstellen aan de golfsport. In 2017 hebben we dit doel voor het eerst gezet en sindsdien is de Women’s Golf cursus een van onze meest bekende producten! Sinds we de cursus hebben geïntroduceerd starten regelmatig nieuwe groepen met enthousiaste beginnende golfers. Vaak zien we dat de dames die samen in een groep beginnen ook nog ná de cursus regelmatig samen op de golfbaan te vinden zijn. Leuk om te zien!

m.vanoijen@bleijenbeek.nl

Maud van Oijen

Sales & Events

GOLf mee met Women’s Golf

Speel mee met onze gezellige Women’s Golf en leer de golfsport én nieuwe vrouwen uit de omgeving kennen! Met de Women’s Golf cursus krijg je 10 weken lang groepslessen met andere vrouwen, die net zoals jij, volledig nieuw in de golfsport óf graag weer het laagje stof van hun golfkennis af willen halen. 

Naast de 10 weken les ontvang je speelrecht op de Par 3-4, Pitch & Putt en oefenfaciliteiten, zodat je naast de lesmomenten ook zelf kunt gaan oefenen. Het speelrecht is geldig vanaf de eerst geplande tot de laatste les. Na elke les zit er ook 1 drankje naar keuze bij inbegrepen om gezellig bij te kletsen in ons restaurant.

Begin 2024 starten weer nieuwe Women’s Golf cursussen, op de woensdagochtend en vrijdagmiddag.

Startdata:

Woensdag 17 januari lessen van 14.00-15.30 uur
Vrijdag 9 februari lessen van 09.00-10.30 uur

Heb je interesse of wil jij je opgeven voor deze lessen dan kan dat hieronder in de online lesagenda of stuur een mail naar receptie@bleijenbeek.nl of bel ons op 0485-530084.

PRijs

350,-

per persoon / inclusief golfles & speelrecht & een drankje na afloop van elke les

220,-

per persoon voor leden van Bleijenbeek