Leer de sport én nieuwe vrouwen uit de omgeving kennen!

We willen meer vrouwen voorstellen aan de golfsport. In 2017 hebben we dit doel voor het eerst gezet en sindsdien is de Women’s Golf cursus een van onze meest bekende producten! Sinds we de cursus hebben geïntroduceerd starten regelmatig nieuwe groepen met enthousiaste beginnende golfers. Vaak zien we dat de dames die samen in een groep beginnen ook nog ná de cursus regelmatig samen op de golfbaan te vinden zijn. Leuk om te zien!

m.vanoijen@bleijenbeek.nl

Maud van Oijen

Sales & Events

Golf mee met Women’s Golf

Speel mee met onze gezellige Women’s Golf en leer de golfsport én nieuwe vrouwen uit de omgeving kennen! Met de Women’s Golf cursus krijg je 10 weken lang groepslessen met andere vrouwen, die net zoals jij, volledig nieuw in de golfsport óf graag weer het laagje stof van hun golfkennis af willen halen. 

Naast de 10 weken les ontvang je speelrecht op de Par 3-4, Pitch & Putt en oefenfaciliteiten, zodat je naast de lesmomenten ook zelf kunt gaan oefenen. Het speelrecht is geldig vanaf de eerst geplande tot de laatste les.

Vanaf augustus 2021 starten we met nieuwe data, op vrijdagochtend, les van 09:30-11:00 uur – bij golfpro Thijs.

Data lessen:

Vrijdag 20 augustus
Vrijdag 27 augustus
Vrijdag 3 september
Vrijdag 10 september
Vrijdag 17 september
Vrijdag 24 september
Vrijdag 1 oktober
Vrijdag 8 oktober
Vrijdag 15 oktober
Vrijdag 22 oktober

Heb je interesse of wil jij je opgeven voor deze lessen stuur dan een mail naar receptie@bleijenbeek.nl of bel ons op 0485-530084.

Prijs

325,-

per persoon / inclusief golfles & speelrecht

200,-

per persoon voor leden van Bleijenbeek

Ons restaurant is elke dag vanaf 11 uur geopend.