Leer de sport én nieuwe vrouwen uit de omgeving kennen!

We willen meer vrouwen voorstellen aan de golfsport. In 2017 hebben we dit doel voor het eerst gezet en sindsdien is de Women’s Golf cursus een van onze meest bekende producten! Sinds we de cursus hebben geïntroduceerd starten regelmatig nieuwe groepen met enthausiaste beginnende golfers. Vaak zien we dat de dames die samen in een groep beginnen ook nog ná de cursus regelmatig samen op de golfbaan te vinden zijn. Leuk om te zien!

m.vanoijen@bleijenbeek.nl

Maud van Oijen

Sales & Events

Golf mee met Women’s Golf

Speel mee met onze gezellige Women’s Golf en leer de golfsport én nieuwe vrouwen uit de omgeving kennen! Met de Women’s Golf cursus krijg je 10 weken lang groepslessen met andere vrouwen, die net zoals jij, volledig nieuw in de golfsport óf graag weer het laagje stof van hun golfkennis af willen halen. 

Naast de 10 weken les ontvang je speelrecht op de Par 3-4, Pitch & Putt en oefenfaciliteiten, zodat je naast de lesmomenten ook zelf kunt gaan oefenen. Het speelrecht is geldig vanaf de eerst geplande tot de laatste les.

Meedoen?

In het voorjaar van 2020 start een nieuwe groep. Wij zullen de data en tijden van die cursus tegen die tijd bekend maken. Eerder starten? Met een groep vanaf vier personen kan je zelf een Womens Golf groep starten bij een van onze golfprofessionals! 

Prijs

250,-

per persoon / inclusief golfles & speelrecht

150,-

per persoon voor leden van Bleijenbeek

Inschrijven!

Hoe heb je ons gevonden?
Social mediaGoogleAdvertentie/flyerVia vrienden/bekendenAnders

Ja, ik meld me graag aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van Landgoed Bleijenbeek

Door op de 'verzend' knop te drukken, ga je ermee akkoord dat jouw persoonlijke gegevens worden verwerkt en gebruikt door Landgoed Bleijenbeek (Verplicht)

Mocht je Landgoed Bleijenbeek komen bezoeken en uit de richting van Gennep of Boxmeer komen. Houdt rekening met extra reistijd i.v.m. werkzaamheden aan de N271 (ter hoogte van Heijen) de komende maanden.