gtag('config', 'UA-96096752-1');

PRIVÉLESSEN


Op Landgoed Bleijenbeek

Volg privélessen op jouw niveau met persoonlijke aandacht van een van onze golfprofessionals.

Privélessen op Landgoed Bleijenbeek

 

Het fijne aan privélessen is dat je altijd de onverdeelde aandacht van een van de golfprofessionals krijgt én dat je een privéles kan boeken op een moment die jou uitkomt bij een pro waar jou voorkeur naar uit gaat!

Heb je een specifiek vraagstuk waar je een half uur of een uurtje voor nodig hebt? Dan kan je gewoon één les afnemen en boeken. Wil je met regelmaat terugkomen om je golftechniek te verbeteren en aan de slag te gaan met je vaardigheden? Dan bieden we ook lessenkaarten aan.

Leskaarten

Een half uur les met een of twee personen: € 27,50
Een uur les met een of twee personen: € 55,00
5 lessenkaart van een half uur: € 130,00
5 lessenkaart van een uur: € 250,00
10 lessenkaart van een half uur: € 250,00
10 lessenkaart voor een uur: € 500,00

Jeugdtarieven (t/m 21 jaar)

Een half uur les: € 17,50
Een uur les: € 35,00

Tijdens de privélessen kan je uiteraard gratis gebruik maken van driving range ballen. Op de dag dat je privéles hebt kun je kosteloos gebruik maken van de oefenfaciliteiten, zodat je ook naast je les meteen even kunt oefenen.

Klik hier om een les te boeken via onze online lesagenda!

Op de volgende pagina zie je een overzicht van alle opties in de lesagenda. Kies voor Arno of Kyan om een privéles in te boeken.

Overige informatie. Afrekenen kan bij onze receptie óf via de online lesagenda. Bij verhindering gaarne 48 uur van tevoren afmelden anders wordt de les in rekening gebracht.

Let op!

 

LET OP! Er zijn werkzaamheden op de A77 waardoor de afslag Gennep-Heijen is afgesloten. Dit staat helaas niet goed aangegeven, dus om een langere reistijd te voorkomen, raden we u aan om afslag Boxmeer of Haps te nemen en dan via Oeffelt naar Afferden te rijden. Voor vragen, neemt u gerust contact met ons op. 

Groetjes uit de keuken