gtag('config', 'UA-96096752-1');

Groepslessen


Samen golfen is fijner dan alleen

Samen golfen is fijner dan alleen!

Yes, je bent geïnteresseerd om (beter) te leren golfen en daarom ben je jezelf aan het oriënteren op golfles. Heel goed! Wij zijn enorm enthousiast over lessen in groepen want naast leren van elkaar tijdens de les, maak je ook nieuwe golfmaten waardoor je ook naast de lessen van elkaar kan leren. Daarnaast heb je dan ook de voordelen van groepsdruk mee, je wordt gevraagd om je toch weer in te schrijven voor die ene les want het is toch zo gezellig? Zo blijf je aan het oefenen en onderhoud je je vaardigheden.

 

De groepslessen worden in klein groepsverband gegeven en hebben 4 tot 8 deelnemers.

 

Voor iedere golfer hebben wij een passend niveau:

  1. Baanpermissie halen – leren spelen op de grote baan (stap 1.)
  2. Clubhandicap 54 halen (stap 2. En voormalig GVB)
  3. Handicap verlagen – 54 naar 36 (stap 3.)
  4. Handicap verlagen – 36 naar 20 (stap 4 & 5 )
  5. Handicap verlagen – 20 en lager {op aanvraag}

Wij werken met rittenkaarten, want jij wil toch ook niet vastzitten aan een abonnement wanneer je even wat minder tijd hebt? Nee, dat vinden wij ook onhandig. Daarom betaal je bij ons voor een 10-, 20- of 30-rittenkaart en betaal je echt alleen voor de lessen waarvoor je je opgeeft.

De kosten

10 lessen :  € 150,00
20 lessen :  € 275,00
30 lessen :  € 400,00

Tijdens de groepslessen kan je uiteraard gratis gebruik maken van driving range ballen. Op de dag dat je groepsles hebt kun je kosteloos gebruik maken van de oefenfaciliteiten, zodat je ook naast je les meteen even kunt oefenen.

Boeken?

Je kan een les boeken via onze online lesagenda. Via deze applicatie kan je ook meteen het gewenste aantal lessen afrekenen. Maar dit kan uiteraard ook via onze receptie.

Klik hier om een les te boeken via onze online lesagenda!

Wanneer je doorklikt kom je uit bij een aantal opties, kies dan voor de optie ‘Groepen Bleijenbeek’. Alleen dan kom je bij het overzicht van de juiste lessen.

Women’s Golf

Een hele andere vorm van groepslessen is de Women’s Golf: dit is een gezellige cursus voor de vrouwelijke golfers onder ons. Wil je dus graag in een vaste vorm, met een vaste groep en een vaste tijd in de week les hebben? Kijk dan snel op deze pagina.

 

Extra oefenen naast de groepslessen?

 

We raden altijd aan om zelfstandig te oefenen naast de lesmomenten zodat je meer gevoel krijgt bij wat je leert én meer inzicht krijgt voor verschillende situaties in de golfbaan. Daarom kan jij een tijdelijk speelrecht kopen naast je groepslessenpakket. Dit speelrecht geeft je voor 10 weken toegang tot de Par 3-4 baan en Pitch & Puttbaan en oefenfaciliteiten. Dit speelrecht kost € 125,00 per persoon en kan maximaal twee keer per persoon af worden genomen.

Let op!

 

LET OP! Er zijn werkzaamheden op de A77 waardoor de afslag Gennep-Heijen is afgesloten. Dit staat helaas niet goed aangegeven, dus om een langere reistijd te voorkomen, raden we u aan om afslag Boxmeer of Haps te nemen en dan via Oeffelt naar Afferden te rijden. Voor vragen, neemt u gerust contact met ons op. 

Groetjes uit de keuken