Groepslessen

In groepsverband werken aan dat wat jij wilt

Samen golfen is fijner dan alleen!

Wij zijn enorm enthousiast over lessen in groepen want naast leren van elkaar tijdens de les, maak je ook nieuwe golfmaten waardoor je ook naast de lessen van elkaar kan leren. Daarnaast heb je dan ook de voordelen van groepsdruk mee, je wordt gevraagd om je toch weer in te schrijven voor die ene les want het is toch zo gezellig? Zo blijf je aan het oefenen en onderhoud je je vaardigheden. De groepslessen vinden plaats in klein groepsverband van 3 tot 6 personen en worden de hele week op verschillende tijdstippen, bij verschillende professionals georganiseerd.

  Tijdens de groepslessen kan je uiteraard gratis gebruik maken van driving range ballen. Op de dag dat je groepsles hebt kun je kosteloos gebruik maken van de oefenfaciliteiten, zodat je ook naast je les meteen even kunt oefenen.

  INHOUD VAN DE groepslessen

  • 4 Technieklessen: putten, chippen, pitchen & swing
  • Nieuwe visie en inzichten op de golftechnieken
  • Video opname en analyse van je swing
  • Je ontvangt oefeningen en video’s om na de les te trainen
  • Inclusief mentale training

  Het zijn groepslessen van minimaal 3 en maximaal 6 personen. Je kunt je individueel of als groep aanmelden. De groepen worden op hcp niveau ingedeeld. Mogelijk om deel te nemen op woensdag, donderdag, vrijdag of zondag.

  KOSTEN ZIJN €60,00 P.P.

  Boek je les op tijd in

  Wij werken in klein groepsverband om iedere golfer de aandacht te geven die hij of zij verdient. Schrijf je dus op tijd in voor een golfles vóórdat hij vol zit!

  Aanmelden kan via:

   Ben je lid van Landgoed Bleijenbeek?
   Ja, van de Par 3-4 baalidJa, van de Championship CourseNee, ik ben geen lid

   Door op de 'verzend' knop te drukken, ga je ermee akkoord dat jouw persoonlijke gegevens worden verwerkt en gebruikt door Landgoed Bleijenbeek (Verplicht)

   Voor meer informatie:

   TP GOLF – Thijs Pillen | 06-12241644 | tpgolfprofessional@outlook.com 

   Alle groepslessen worden gegeven op handicapniveau zodat je altijd in een les terecht komt met golfers van hetzelfde niveau. Zo krijg je altijd een les die bij jou past en waar je zoveel mogelijk van kunt leren. Tijdens de lessen kom je ook al snel in contact met andere golfers, met wie je in je vrije tijd gezellig de baan in kunt! Kom je er niet uit met het boeken van een les? Wij helpen je graag verder.

   receptie@bleijenbeek.nl

   Receptie

   Direct zelf een les inboeken?

   Dat kan via de lesagenda!

    

   Direct zelf een les inboeken?

   Dat kan via de lesagenda!