Beter golfen en je doelen behalen

Werken aan je techniek en je golfspel verbeteren

 

Wanneer je niet helemaal zeker bent op welk niveau je nou bent (blijven hangen) en welke soort les er bij jou past, raden we je aan eerst een privéles te boeken. Gedurende deze les gaat de pro aan de slag met jouw vaardigheden en wordt er gekeken naar je ambities. Samen werken jullie dan aan een plan van aanpak om jouw doel te bereiken! Doelen kunnen verschillen, zo komt de een met de vraag of er nog hoop is voor zijn chip-techniek en de ander wil het liefst onder de handicap 20 komen. Met beide vragen helpen wij je graag.

 

ONZE LEDEN BEOORDELEN ONZE GOLFLESSEN MET EEN 8 GEMIDDELD!

Bij Golfschool Limburg begeleiden we al jaren golfers naar een lagere handicap. Van competitieteams tot individuele spelers en zelfs jeugd. Of je nou specifieke doelstellingen hebt of het algehele spel een niveau hoger wilt tillen; wij helpen je graag!

receptie@bleijenbeek.nl

Receptie

Zelf oefenen naast de lessen?

Het volgen van de lessen raden we je ook aan om te oefenen op de baan. Dat, in combinatie met de lessen, moet ervoor zorgen dat je het golfspel goed onder de knie krijgt.

Het tijdelijke speelrecht geeft je 10 weken toegang tot de Par 3-4 baan (waarbij je ook toegang krijgt tot de Pitch & Puttbaan en oefenfaciliteiten) en kan afgenomen worden met de groepslessen.

 

VOOR 132,50 PER PERSOON!

Onze Lesvormen

Privélessen

– Onverdeelde aandacht van de professional
– Specifieke doelen trainen
– Les wanneer het jou uitkomt

Meer informatie

Golfstart

– In pakketten af te nemen
– Naar handicap 54 of 36
– Individueel of in groepsverband
– Les wanneer het jou uitkomt

Meer informatie

Direct zelf een les inboeken?

Dat kan via de lesagenda!

 

Direct zelf een les inboeken?

Dat kan via de lesagenda!