Golfschool Limburg; wij leren jou beter golfen

Onze leden beoordelen onze golflessen met een 8 gemiddeld!

Beginnen met golf

Je wil leren golfen maar weet niet waar te beginnen?

Het verkrijgen van baanpermissie klinkt als een uitdaging maar wij helpen jou met je techniek om op alle grote banen in Nederland te spelen en lekker buiten te sporten. Hoe?

Lees verder

Beter leren golfen

Alle verschillende technieken onder de knie, maar nog niet de geambieerde handicap?

Door middel van groepslessen of met alle aandacht voor jezelf in een privéles je handicap verlagen met onze golfpro. Enthousiast? 

Lees verder

Womens golf Landgoed Bleijenbeek
Womens golf Landgoed Bleijenbeek

Women’s Golf

Combineer het leren van de golfen samen met het ontmoeten van andere vrouwen.

Met de Women’s Golf cursus krijg je 10 weken lang groepslessen met andere vrouwen, die net zoals jij, volledig nieuw in de golfsport óf graag weer het laagje stof van hun golfkennis af willen halen. 

Lees verder

MIXED Golf

Combineer het leren van de golfen samen met het ontmoeten van andere nieuwe golfers.

Met de Mixed Golf cursus krijg je 10 weken lang groepslessen met andere vrouwen en mannen, die net zoals jij, volledig nieuw in de golfsport óf graag weer het laagje stof van hun golfkennis af willen halen. 

Lees verder

onze golfprofessionalS

Thijs Pillen

Golfprofessional

Ik zal mij even kort voorstellen. Ik ben Thijs Pillen, geboren in Lichtenvoorde en sinds 2011 woonachtig in Nijmegen met mijn vrouw en twee dochters. Na mijn opleiding aan het CIOS in Arnhem heb ik 2 jaar fulltime tennisles gegeven. Vanaf 2014 heb ik mij volledig toegelegd op de golfsport. Na het afronden van de PGA Golflerarenopleiding ben ik in 2016 fulltime Golfprofessional geworden. Ik ben de eerste 4 jaar Golfprofessional geweest bij Golfclub Prise d’Eau in Tilburg. Vanaf september 2019 ben ik begonnen bij Golfbaan Bleijenbeek. Ik heb het eerste jaar alleen op de zondag gewerkt en vanaf november 2020 ben ik er 4 dagen in de week als zzp’er werkzaam.

De oefenfaciliteiten bij Golfclub Bleijenbeek zijn fenomenaal. Er is een enorm uitgebreide driving range aanwezig met meerdere oefengreens om te putten, chippen en pitchen. Er is een fantastische 9 holes Pitch & Putt baan, een hele uitdagende par 3/4 baan (afstanden variërend van 100 meter t/m 264 meter) en een 18 holes championship course aanwezig. Zoals jullie horen en weten zijn alle oefenfaciliteiten aanwezig om in een ideale omgeving te lessen en trainen.

Eén van mijn doelen is zeker om alle leden enthousiast te maken met mijn nieuwe visie en inzichten op de golftechnieken.

Ik ben een Golfprofessional die actueel is opgeleid en daardoor een nieuwe kijk heeft op de golfsport. Ik hou van mooie uitspraken en deze zul je in mijn lessen ook regelmatig voorbij horen komen:Ik deel alvast één van deze uitspraken met jullie en als je hier meer over wilt weten zie ik jou heel graag op de golfbaan en drinken we samen een kopje koffie en maken we kennis.

‘Ik ga geen dingen afleren aan je golfswing, ik leer je alleen maar nieuwe dingen aan’.

De mentale kant van het golfen is super belangrijk en wordt enorm onderschat door bijna alle golfers.

Wat ik ook heel belangrijk vind is om te vertellen dat ik een enorme voorstander ben van baanlessen en zo snel mogelijk de echte praktijksituatie opzoeken. Ik zie teveel mensen zich blindstaren op de perfecte techniek maar die is helemaal niet realistisch. Golfen is een enorme moeilijke sport en daarom is het belangrijk dat je de baan in gaat om daar te leren golfen. Als de basistechniek enigszins aanwezig is gaan we lekker de baan in, dat is natuurlijk ook veel leuker dan oneindig op de driving range te blijven staan.

Ik ben er 100% van overtuigd dat ik iedereen bij Golfclub Bleijenbeek met veel meer plezier door de baan kan laten gaan door simpele aanpassingen te doen in de routine, de mindset en op coursemanagement gebied. Ik zal je techniek niet veranderen en toch ga je veel beter golfen en krijg je meer spelplezier. Wat wil je nog meer?!

Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een open mindset en dan ben ik er van overtuigd dat wij elkaar heel erg blij gaan maken.

Wil je starten met golfen dan ben je bij Golfbaan Bleijenbeek aan het juiste adres.

Of heb je al golfervaring maar wil jij je golfspel verder ontwikkelen dan kan ik jou ook uitstekend verder helpen. Ben je nieuwsgierig geworden door deze introductie, neem dan contact met mij op zodat wij samen jouw wensen kunnen bespreken onder het genot van een kop koffie.

Met sportieve groet,

Thijs Pillen

Geboortedatum: 29 februari 1988
Woonplaats: Nijmegen
Pro sinds: 2016
Bij Landgoed Bleijenbeek sinds: 2019
Hole-in-one: 1 keer bij de Edese Golfclub
Hobby’s: Padel, Tennis, Golf, sportwedstrijden bezoeken
Karaktereigenschap: Geen woorden maar daden!

Telefoonnummer: 06-12241644
E-mailadres: tpgolfprofessional@outlook.com

Aanwezig op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.

MIKE DEN DEKKER

Golfprofessional


Mijn naam is Mike den Dekker en ik woon met mijn vrouw en onze drie sportende zonen (2x hockey en 1x voetbal) in Vught.

In mijn jeugd heb ik op nationaal niveau honkbal (Kinheim in Haarlem en het Nederlandse jeugdteam) gespeeld. Ook maakte ik toen deel uit van de Amsterdamse Tennisschool. Op mijn 13e jaar kwam ik in aanraking met de golfsport en ben (mede door diverse verhuizingen) lid geweest van verschillende clubs. (o.a. zat ik tot eind 2021 in topgolfselectie van GC Prise d’Eau te Tilburg).

Na de Hotelschool heb ik 25 jaar diverse (commerciële) rollen in de arbeidsbemiddeling (bij Content, NMC Nijsse Executive Search, YER, Brunel Nederland en Randstad Holding) en later in de accountancy (KPMG) bekleed.
Begin 2020 heb ik alsnog mijn hart gevolgd en een carrière switch naar de golfbranche gemaakt.
Mijn persoonlijkheid is het beste te omschrijven als sociaal (mensen-mens), gedreven, enthousiast en zeer praktisch.
Mijn motto is dan ook “Together – To Get There” (samenwerken/ delen is vermenigvuldigen/ 1+1=3)

Door mijn ervaringen als wedstrijdspeler kijk ik per individu tijdens mijn lessen naar de maximale persoonlijke (en fysieke) mogelijkheden. Dit om het optimale resultaat te behalen.
Mijn lessen zijn vaak baangericht. Hierbij staan veiligheid, sfeer en vooral plezier voorop. Ik ben zeer verheugd dat ik vanaf medio april 2022 als professional op Golfbaan Landgoed Bleijenbeek actief zal zijn. En kijk er dan ook naar uit om u persoonlijk te ontmoeten en kennis
te maken. Schroomt u dan ook niet om mij aan te schieten of te contacten.

Met vriendelijke groet,
Mike den Dekker

Telefoonnummer: 06-15239865
E-mailadres: mikedendekker@hotmail.com

Aanwezig op dinsdag, vrijdag en zondag