Golfschool Limburg; wij leren jou beter golfen

Onze leden beoordelen onze golflessen met een 8 gemiddeld!

Beginnen met golf

Je wil leren golfen maar weet niet waar te beginnen?

Het verkrijgen van baanpermissie klinkt als een uitdaging maar wij helpen jou met je techniek om op alle grote banen in Nederland te spelen en lekker buiten te sporten. Hoe?

Lees verder

Beter leren golfen

Alle verschillende technieken onder de knie, maar nog niet de geambieerde handicap?

Door middel van groepslessen of met alle aandacht voor jezelf in een privéles je handicap verlagen met onze golfpro’s. Enthousiast? 

Lees verder

Women’s Golf

Golfen en sociale contacten opdoen, het kan!

Via de women’s golf cursus ga je op een vaste tijd en vaste dagen in de week actief aan de slag met je golftechniek en vaardigheden. 

Lees verder

 

onze golfprofessionals

Arno Hofstede

Arno Hofstede

Golfprofessional

Tijdens mijn actieve voetbalperiode ben ik besmet geraakt met het golfvirus. Jaren ben ik lid geweest van Golfclub Welderen, waar ik veel wedstrijden en competitie heb gespeeld.  Vanaf 2005 heb ik de opleiding voor golfprofessional gevolgd en heb met succes de PGA, B en A afgerond. Ook ben ik gecertificeerd TPI level 1.

De afgelopen 12 jaar heb ik gewerkt bij Golfbaan Landgoed Welderen en Golfbaan Landgoed Bleijenbeek .

Mijn uitdaging is altijd het best haalbare uit mijn lesklanten te halen. Het streven is plezier in golf hebben en behouden. Graag zie ik je binnenkort op de mat of elders op de golfbaan!

06-43782677

Arno is aanwezig op donderdag en zaterdag

Thijs Pillen

Thijs Pillen

Golfprofessional

Ik ben Thijs Pillen, 31 jaar, opgegroeid in Lichtenvoorde. Sinds 2011 ben ik woonachtig in Nijmegen. Ik heb 10 jaar werkervaring als Tennisleraar en heb daarna de verdieping gevonden  in de golfsport.

In 2012 heb ik kennisgemaakt met de golfsport en dat ging in het begin zo goed dat ik al snel verslaafd raakte aan deze prachtige sport. Ik heb toen 2,5 jaar veel gegolfd en in januari 2015 ben ik gestart met de PGA Golflerarenopleiding.

In juli 2016 ben ik officieel afgestudeerd als Golfprofessional B.

Wat ik belangrijk vind om hier te vertellen is dat ik nieuwe lesklanten niks afleer, ik leer ze alleen nieuwe dingen aan. Kortom, alles wat je nu doet is oké, én het kan altijd beter! Ik ontmoet jullie binnenkort graag, om nader kennis te maken.

06-12241644

Thijs is aanwezig op zondag.

Golfschool Limburg wordt gesponsord door

 

 

 

Mocht je Landgoed Bleijenbeek komen bezoeken en uit de richting van Gennep of Boxmeer komen. Houdt rekening met extra reistijd i.v.m. werkzaamheden aan de N271 (ter hoogte van Heijen) de komende maanden.