Onze golfprofessionals

Arno Hofstede

Tijdens mijn actieve voetbalperiode ben ik besmet geraakt met het golfvirus. Jaren ben ik lid geweest van Golfclub Welderen, waar ik veel wedstrijden en competitie heb gespeeld.  Vanaf 2005 heb ik de opleiding voor golfprofessional gevolgd en heb met succes de PGA, B en A afgerond. Ook ben ik gecertificeerd TPI level 1.

De afgelopen 12 jaar heb ik gewerkt bij Landgoed Welderen en Landgoed Bleijenbeek .

Mijn uitdaging is altijd het beste uit mijn lesklanten te halen voor zover dit fysiek haalbaar is. Het streven is plezier in golf hebben en behouden. Graag zie ik u binnenkort op de mat of elders op de golfbaan!

06-43782677
a.hofstede@welderen.nl

Lesagenda

Manager Golfscholen

Kyan Bosch

Ik ben op twaalfjarige leeftijd in aanraking gekomen met het golfspel en speel het sindsdien met veel plezier. Ik heb er nog aan gedacht om fysiotherapeut te worden, maar na drie kwart jaar die opleiding te hebben gevolgd wist ik dat ik op de golfbaan thuis hoor. In 2011 ben ik dan ook de opleiding tot golfprofessional B gaan doen.

Sinds januari 2017 ben ik werkzaam op Landgoed Bleijenbeek en geef ik met veel plezier golfles. Mijn visie is dat niet iedereen dezelfde fysieke mogelijkheden heeft, maar dat er wél voor iedereen een golfswing is. Ik ga je helpen om de juiste golfswing te vinden die bij je past, want we kunnen niet iedereen in hetzelfde plaatje stoppen.

Kom snel een keer aan op de golfbaan en dan maak ik graag kennis met je!
k.bosch@bleijenbeek.nl

Lesagenda