gtag('config', 'UA-96096752-1');

Onze golfprofessionals

Arno Hofstede

Tijdens mijn actieve voetbalperiode ben ik besmet geraakt met het golfvirus. Jaren ben ik lid geweest van Golfclub Welderen, waar ik veel wedstrijden en competitie heb gespeeld.  Vanaf 2005 heb ik de opleiding voor golfprofessional gevolgd en heb met succes de PGA, B en A afgerond. Ook ben ik gecertificeerd TPI level 1.

De afgelopen 12 jaar heb ik gewerkt bij Landgoed Welderen en Landgoed Bleijenbeek .

Mijn uitdaging is altijd het beste uit mijn lesklanten te halen voor zover dit fysiek haalbaar is. Het streven is plezier in golf hebben en behouden. Graag zie ik u binnenkort op de mat of elders op de golfbaan!

06-43782677
a.hofstede@welderen.nl

Lesagenda

Manager Golfscholen

Hallo Golfliefhebbers,

Ik ben Thijs Pillen, 31 jaar, opgegroeid in Lichtenvoorde. Sinds 2011 ben ik woonachtig in Nijmegen. Ik heb 10 jaar werkervaring als Tennisleraar en heb daarna de verdieping gevonden  in de golfsport.

In 2012 heb ik kennisgemaakt met de golfsport en dat ging in het begin zo goed dat ik al snel verslaafd raakte aan deze prachtige sport. Ik heb toen 2,5 jaar veel gegolfd en in januari 2015 ben ik gestart met de PGA Golflerarenopleiding.

In juli 2016 ben ik officieel afgestudeerd als Golfprofessional B.

Wat ik belangrijk vind om hier te vertellen is dat ik nieuwe lesklanten niks afleer, ik leer ze alleen nieuwe dingen aan. Kortom, alles wat je nu doet is oké, én het kan altijd beter! Ik ontmoet jullie binnenkort graag, om nader kennis te maken.

Tot snel op de Golfbaan!

Thijs Pillen

0612241644
t.pillen@bleijenbeek.nl

Lesagenda